Zlata medalja za Innbox Mesh kot operaterska rešitev razprostrtega omrežja

Ponosni smo, da smo za naš produkt Pametno Wi-Fi mrežo (Wi-Fi Mesh), sodelovali s slovenskim podjetjem Iskratel, ki je vodilni ponudnik rešitev za digitalno transformacijo telekomunikacij. Pred kratkim so namreč prejeli priznanje s strani GZS Regionalne zbornice Gorenjske za inovacijo »Innbox Mesh kot operaterska rešitev razprostrtega omrežja«. Potegujejo se tudi za priznanja na nacionalnem nivoju.

Kot predstavnik družbe T-2, d.o.o., je pri inovaciji sodeloval Gorazd Penko z oddelka za raziskave in razvoj, ki je dejal: ''Za vsakega ponudnika storitev je danes ključno, da zadosti pričakovanjem končnih uporabnikov glede vse bolj 'požrešnih' brezžičnih storitev doma, kjerkoli in kadarkoli. Iskratelova nova rešitev razprostrtega Wi-Fi je namenjena prav temu.''

Rešitev, zgrajena z Iskratelovimi dostopovnimi točkami Innbox M60,  z uporabo večuporabniškega MIMO (MU-MIMO) omogoča hitrosti do 1200 Mb/s in zagotavlja zanesljivo pokritost z omrežjem Wi-Fi, ne glede na velikost lokacije. Nam pa omogoča diagnosticiranje delovanja in odpravo morebitnih napak še preden jih uporabnik opazi, kar je prednost pred ostalimi Mesh rešitvami na trgu. Naročnikom ni potrebno skrbeti za posodobitve, upravljanje pa je omogočeno tudi na uporabniškem portalu Horizont.

V družbi T-2 smo produkt Innbox Mesh poimenovali v Pametno Wi-Fi mrežo. Veseli nas, da so jo uporabniki T-2 internetnih storitev prepoznali kot rešitev, ki je najbolj olajšala delo in učenje doma prav vsem družinskim članom, ki so omrežje uporabljali istočasno.

Več o Pametni Wi-Fi mreži lahko preberete tukaj: https://www.t-2.net/pametna-wi-fi-mreza-mesh

Novosti

Preklopite na T-2 mobilno in izberite 50 ali 100 % popust!

Izberite paket Oranžni Midi ali Oranžni Maxi in ob sklenitvi dvoletne vezave, izkoristite eno izmed ugodnosti. Izbirate lahko med 100% popustom za prvo leto ali 50% popustom, ki velja ves čas dvoletne vezave. Akcija velja do preklica, možno pa jo je naročiti le na novo sklenjenih mobilnih naročninah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?