Priklop pametne Wi-Fi mreže MESH

Priklop pametne Wi-Fi mreže MESH

Za priklop potrebujete ojačevalce Mesh, mrežni (UTP) kabel in napajanje. Namestitev je enostavna, sledite le naslednjim korakom:

1. korak: Mrežni (UTP) kabel vstavimo v prvi ojačevalec v vhod WAN in na drugi strani v modem (vhod LAN).

2. korak: Ojačevalec priklopimo v električno napajanje.

3. korak: Počakamo, da se vzpostavi povezava, kar lahko traja približno 40 sekund. Ko je povezava vzpostavljena zasveti zelena lučka.

4. korak: V električno napajanje priklopimo še drugi ojačevalec.

Dodatno:

Ob priklopu ojačevalcev Mesh prosimo pokličite našo tehnično podporo na številko 064 064 064. Svetovalec bo preveril, če je bila namestitev uspešno opravljena ter preveril povezavo.

V primeru, da uporabljate T-2 Wi-Fi omrežje, se bosta obstoječe ime omrežja in geslo samodejno prenesla iz domačega Wi-Fi omrežja v omrežje Mesh. Postopek traja lahko traja 2-3 minute po priklopu ojačevalcev Mesh. V kolikor pa ne uporabljate T-2 Wi-Fi omrežja in imate na modem priklopljen lasten brezžični usmerjevalnik, sledite navodilom za priklop pametne mreže Mesh.

Če boste priklopili več kot en ojačevalec, vedno priklopite v modem samo prvega (izberite kateregakoli), naslednje pa nato priklopite le v električno napajanje. Med seboj se bodo ojačevalci povezali brezžično. V kolikor imate možnost, priklopite prvega čim dlje od modema, saj že modem deluje kot eden izmed elementrov Pametne Wi-Fi mreže oz. sistema Mesh.

Ojačevalec Mesh vedno priklopite v prosti LAN vhod ali port na modemu s konfiguracijo DATA. To so vhodi ali porti, ki se uporabljajo za priklop računalnikov ali brezžičnih Wi-Fi usmerjevalnikov (router). Za pregled nastavitev oziroma konfiguracije LAN vhodov ali portov, lahko pokličete v naš klicni center.

Za pomoč pri namestitvi lahko kadarkoli pokličete našo tehnično podporo na telefonsko številko 064 064 064, ki vam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Naši izkušeni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?