Navodila za priklop T-2 opreme

Navodila za priklop T-2 opreme

Pripravili smo enostavna video navodila za priklop ali menjavo opreme v našem omrežju. Vsak video prikazuje priklop modema na določeno tehnologijo (T-2 optično omrežje, VDSL omrežje, TS optika) in navodilo za priklop TV vmesnika.

Naši izkušeni svetovalci so vam za pomoč ob namestitvi opreme vedno na voljo na naši številki 064 064 064, kjer vas bodo skozi telefonski pogovor vodili čez tehnični postopek in vam pomagali ob priklopu opreme.

Video navodila za vse naprave boste našli na našem Youtube kanalu in na naši spletni strani.

 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?