22 Nov 2017

CYBER WEEK – kibernetični teden ugodnosti za T-2 naročnike

Tudi letos smo pripravili teden posebnih ugodnosti za naše naročnike. Izbrali smo nabor naših storitev, ki vam jih ponujamo po izjemni ceni le 2 EUR na mesec za obdobje dveh mesecev. Poseben nabor ugodnosti smo pripravili tudi v T-2 Klubu, kjer smo še dodatno znižali cene izbranim izdelkom v pestri ponudbi.

 

Za več televizije

Vašo TV programsko shemo lahko v kibernetičnem tednu za dva meseca nadgradite v en razred višje za le 2 EUR na mesec.

Za naročnike programske sheme S bo tako mesečni strošek doplačila naročila programske sheme M za dva meseca le 2 EUR. Naročniki sheme M, jo lahko nadgradite v programsko shemo L za mesečno doplačilo 2 EUR, naročniki sheme L pa jo lahko za mesečno doplačilo 2 EUR povečate v programsko shemo XL HD.

 

Ujemite čas

Še vedno ne gledate TV vsebin v zamiku? Zdaj je priložnost. Naročite TV časovne funkcije za 2 meseca le za 2 EUR na mesec.

 

Popestrite si večere

Kdaj ste nazadnje pogledali film iz T-2 videoteke? Čaka vas več kot 2000 večnih uspešnic in novosti evropske in ameriške produkcije. Samo za 2 EUR lahko kupite paket 5 filmov.

Ste za vroče? Svoji programski ponudbi dodajte paket programov za odrasle Amor X. do 31. januarja le za 2 EUR na mesec.

 

Hitrejši internet

Ste naročniki internetnega paketa s hitrostjo 10 Mbit/s / 10 Mbit/s na našem optičnem omrežju in vas zanima, kako bi bilo, če bi imeli hitrejši internet? Le za 2 EUR na mesec si lahko do 31. januarja zagotovite internet hitrosti 100 / 100 Mbit/s.

 

Ugodnejši nakupi v T-2 Klubu

Tudi v T-2 Klubu so pripravili številne ugodnosti. Preglejte ponudbo in izberite kaj zase in za svoje najbližje.

 

* Akcija CYBER WEEK (slovensko kibernetični teden) traja med 24.11. in 30.11. 2017. Naročanje je možno s povratnim SMS s kodo akcije. Strošek naročila promocijske storitve je enkraten in sicer 2 EUR na mesec in je vedno obračunan kot doplačilo k naročenim storitvam. Promocijsko obdobje naročene storitve se izteče 31.1.2018. Po izteku promocijskega obdobja storitev ostaja naročena in se obračunava po redni ceni. Naročniki jo lahko odjavite kadarkoli brez dodatnih stroškov odjave.

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam