Kaj gledati na TV prihodnje dni?

Če še nimate idej za ogled do konca meseca, si oglejte naša priporočila. Vsekakor velja omeniti znameniti El Clasico, ki na ekrane prihaja že ta vikend. Vsekakor so ogleda vredne še vsebine TV paketa meseca oktobra - FilmBox, kjer boste našli nagrajene naslove iz sveta filma. Na HBO Max si oglejte prve epizode druge sezone oddaje Kuhanje brez odpadkov, kjer bo novembra nastopila tudi Ana Roš.

El Clasico na Areni Sport 1

To nedeljo, 16. oktobra lahko ob 16.15 na Areni Sport 1 spremljate težko pričakovani El Clasico. Večna rivala se bosta pomerila na znamenitem madridskem stadionu Santiago Bernabeu. Za katero moštvo boste navijali vi?

Program Arena Sport 1 je na voljo naročnikom programskih shem M, L in XL HD.

TV paket meseca oktobra - FilmBox

Kanali FilmBox ponujajo vznemirljive vrhunske vsebine, ki obsegajo hollywoodske uspešnice z najbolj priljubljenimi zvezdami, nagrajene produkcije iz Evrope, svetovne kinematografske klasike in še veliko več.

Jane Eyre: Film, posnet po klasičnem romanu Charlotte Brontë, prikazuje zgodbo sramežljive guvernante Jane, ki se zaposli v premožni vili uglednega gospoda Rochesterja. Kljub njegovi mračnjaški in hladni naravi si Jane pridobi njegovo zaupanje, njuno prijateljstvo pa počasi preraste v občutke romantične naklonjenosti. Toda Jane odkrije srhljivo skrivnost, ki bi lahko uničila Rochesterja in onemogočila njuno ljubezen, ob tem pa svoj pravi obraz razkrije tudi Rochester. Glejte 13. oktobra na programu FilmBox Premium;

Mala prodajalna groze: Seymour je mladenič, ki dela v cvetličarni. Uspe mu ustvariti mesojedo rastlino, ki se hrani s človeškim mesom. Seymour in rastlina postaneta dobra prijatelja. Rastlina potrebuje hrano za rast, tako da ga prepriča, da začne ubijati ljudi. Na sporedu programa FilmBox Art House 14. oktobra;

Filmbox
Nagrajeni filmi, glasba, šport, dokumentarci in program za ljubitelje video igric. FilmBox ponuja več kot 14.000 najnovejših filmskih naslovov.

Bohemian Rhapsody: Drama prinaša poklon legendarni britanski skupini Queen, njihovi glasbi in pevcu Freddieju Mercuryju, ki je kljuboval stereotipom in prestopal meje. Film spremlja strm vzpon benda skozi vse najbolj priljubljene pesmi in revolucionaren zvok, njihov grozeči konec, ko je Mercuryjev življenjski slog ušel z vajeti, ter njihovo zmagovalno ponovno združitev na dan največjega dobrodelnega koncerta vseh časov "Live Aid" – ko je Mercury, soočen s smrtonosno boleznijo, povedel bend v eden izmed najveličastnejših nastopov v zgodovini rokovske glasbe. Ne zamudite 16. oktobra na FilmBox Premium;

Tatovi koles: Italija kmalu po drugi svetovni vojni. Brezposelnemu Antoniu se po dolgem času nasmehne priložnost za potreben zaslužek, ima več-člansko družino, ženo, sina Bruna in malega dojenčka. Delodajalec zahteva, da si Antonio priskrbi kolo, za katerega nima denarja. Glejte 18. oktobra na FilmBox Art House.

Od športa, glasbe, filmov in dokumentarnih vsebin iz celega sveta do programa za ljubitelje video igric.

Pickbox NOW

Shetlandske skrivnosti: Detektivka iz Los Angelesa Erin Bell je bila kot mlada policistka pod krinko v tolpi v kalifornijski puščavi vpletena v dogodek s tragičnimi posledicami. Ko se leta pozneje znova pojavi vodja tolpe, se mora ona spopasti s preostalimi člani in svojo zgodovino, da bi se končno soočila z demoni, ki so ji uničili preteklost. Na voljo od 17. oktobra v videoteki Pickbox Now.

Za dobro TV zabavo priporočamo obisk videoteke Pickbox Now.

HBO Max

Kuhanje brez odpadkov:

Prva epizoda druge sezone dokumentarne serije Kuhanje brez odpadkov (Zero Waste Chef) je že na voljo na HBO Max platformi, vsako soboto pa bo dodan nov del serije. V novi sezoni mlad ekolog Diego García Vega potuje po Evropi v iskanju trajnostnih pobud in z najboljšimi kuharji v vsaki državi najde načine za izrabo odpadne hrane.

Ob tej priložnosti bodo priznane kuharske mojstrice, med njimi Ana Roš iz Slovenije, Ana Grgić iz Hrvaške in Vanja Puškar iz Srbije, presenetile z neverjetnimi kreacijami, ki zavrženo hrano zmanjšajo na nič. Serija ima 12 epizod v okviru katerih bo Diego s svojo ekipo obiskal 12 držav v 4 letnih časih: Hrvaško, Grčijo in Slovenijo med poletjem, Španijo, Turčijo in Srbijo spomladi, Romunijo, Češko in Slovaško jeseni ter Finsko, Islandijo in Bolgarijo pozimi. 

Vsako poglavje bo podrobno obravnavalo določen problem, povezan z zavrženo hrano. Vsako soboto bo na voljo nova epizoda, premiera epizode, posnete v Sloveniji, pa bo 12. novembra.

Najnovejše serije in filmske uspešnice boste našli na HBO Max.

Discovery Channel

Zlata mrzlica: Slaba ekonomska situacija lahko radikalno spremeni, kako veliko Američanov živi. Nekateri - med njimi Todd in Jack Hoffman iz Oregona - bodo pripravljeni tvegati življenja in ude telesa, da bi našli zlato. Spopasti se morajo s težkimi razmerami, se ločiti od družine in postaviti vse na kocko, da bi morda obogateli. Vsak torek nova epizoda na Discovery Channel, prvi del bo na sporedu že 18. septembra.

Discovery Channel je na boljo naročnikom programskih shem M, L in XL HD.

Prijetno gledanje vam želimo!

Tehnologija

Nova TV funkcija - Moje vsebine

Enostaven odgovor na večno vprašanje »Kaj gledati na TV?« Vaš osebni izbor vedno pri roki. V sprostitev, zabavo ali le zato, da vam bo lepo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?