Kateri oranžni paket boste izbrali?

ORANŽNI OPTIMUM

Iščete paket, ki vam bo omogočal ravno tisto, kar potrebujete? Oranžni Optimum vam ponuja več storitev za vaš denar. Vključuje:

Optimalni internet

Razvajal vas bo s hitrim brskanjem po spletu s hitrostjo do 100/10 Mbit/s na optiki in do 20/2 Mbit/s na VDSL. Kabli odpadejo, saj paket že vsebuje brezžično povezavo.

Optimalno televizijo

Za televizijske navdušence je v paket vključena programska shema L, ki vsebuje več kot 170 programov in pa mobilna aplikacija tv2go, da vam bodo vaše najljubše TV vsebine na voljo kjerkoli in kadarkoli.

Optimalno telefonijo

Oranžni Optimum je paket, s katerim vam ne bo več potrebno plačevati naročnine za mobilni telefon, saj boste prejeli SIM kartico, ki vam omogoča 1000 minut pogovorov, 1000 SMS ali MMS in 1000 GB prenosa podatkov (Brezčasni Midi) in je že vključena v ceno Oranžnega Optimuma.

Optimalno ceno

Za paket boste prvo leto ob 24 mesečni vezavi odšteli le 19,99€ na mesec, drugo leto pa 49,99€.

 

 

ORANŽNI DIAMANT in ORANŽNI DIAMANT HBO

Za nekoliko bolj zahtevne pa smo pripravili oranžna paketa z diamantno vsebino:

  • NAJVEČJA programska shema XL HD z več kot 225 programi v SD in HD ločljivosti
  • DODATNO programsko shemo po izbiri naročnika (Pink, Yugo, Pickbox, BOX TV, Grand Slam X, Amor X ali Venus X). Za tiste, ki prisegate na HBO, pa svojo izbiro povežite v Oranžni Diamant HBO.
  • NAJHITREJŠI internet s hitrostjo do 300/50 Mbit/s na optiki in do 40/20 Mbit/s na VDSL
  • NEOMEJENI klici v vsa slovenska omrežja
  • BREZČASNI mobilni paket z neomejenimi klici, SMS in MMS in 10 GB prenosa podatkov (Brezčasni M)
  • BREZPLAČNA aplikacija tv2go
  • IZBOLJŠANE funkcije časovnega zamika do -7 dni
  • VRHUNSKA cena: prvo leto boste za paketa odšteli le 39,99€ na mesec, drugo leto pa boste do konca izteka vezave zanju plačali 66,99€.*

* cena 39,99€ velja za nove naročnike ob sklenitvi dvoletne vezave. Po izteku se lahko ponovno vežete in za obdobje enega leta za paket odštejete 57,99€ na mesec

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?