TV razvedrilo za konec maja

Že pošteno smo zakorakali v drugo polovico maja in komaj smo dočakali otoplitev ter sončne dni, ki kar vabijo v naravo. Kljub temu pa so večeri lahko še hladni, zato se prileže TV razvedrilo. Tudi tokrat smo namesto vas prečesali spored in iz njega izbrali najbolj zanimive vsebine, ki prihajajo na program.

TV paket meseca - videoteka English Club

English Club ponujaja bogat nabor razburljivih vsebin za učinkovito učenje angleščine. Voditelji so naravni govorci, vsebine pa so popolnoma prilagojene različnim stopnjam znanja in starostnim skupinam. Ob spremljanju izobraževalnih posnetkov English Club se gledalci potopijo v jezikovno okolje in premagujejo jezikovne ovire. Izobraževalno videoteko English Club lahko naročite za 1,99 € mesečno, člani T-2 Kluba lahko unovčijo 100 točk in v vsebinah uživajo brez doplačila.

Glejte zgodovinske drame na VOYO

Obdobja, ki so pustila pečat v človeški zgodovini in osebnosti, ki so zaznamovale našo preteklost. Z zgodovinskimi dramami vas bodo popeljali vse od 17. stoletja pa do obdobja po 2. svetovni vojni. Oglejte si jih na VOYO.

V ozadju ropa na Discovery Channel

Detektivi in nekdanji roparji osvetlijo najbolj drzne in neverjetne rope ter razkrijejo načrtovanje, vpletene in iznajdljivost, ki je potrebna, da se dokoplješ do neizmernega bogastva. To so najdrznejši ropi, ki jih je izvedla kriminalna elita.

Britanske serije na Pickbox NOW:

Moralna odločitev: Vznemirljiva zgodba o odrešitvi. Po tem, ko je skoraj izgubila svojega ljubljenega sina, skorumpirana policijska detektivka Lou Slack doživi boleče moralno prebujenje in se odloči popraviti 20 let krivic. Izdati mora nevarnega mamilarskega barona, za katerega dela;

Pravila igre: Sam je neusmiljena in njena pripravljenost igrati igro moških jo je pripeljala na vrh podjetja Fly Dynamic za športna oblačila. Maya, nova direktorica kadrovske službe, ima povsem drugačno perspektivo. S Sam sta si v laseh od prvega srečanja. Obe pa zanima, kaj se je zgodilo z mlado Amy, ki je pred leti po poslovni zabavi umrla v skrivnostnih okoliščinah;

Nogometaš, njegova žena in nesreča: Po smrti britanskega nogometnega zvezdnika Jlloyda Samuela se njegova žena sprašuje, ali je sploh poznala moža, ko na plan pridejo odkritja o njegovem dvojnem življenju. Emma Samuel razkrije, kako so glamurozne nogometne sanje postale nočna mora. Dvodelni dokumentarec razkriva resnico za šokantno zgodbo po nogometaševi tragični smrti leta 2018.

Murdochove skrivnosti na programu Epic Drama:

Ob začetku 16. sezone se Murdoch in Ogdenova navajata na življenje z dojenčico Susannah. Crabtree pred oltarjem zapusti svojo zaročenko Effie Newsome zaradi prerokbe tete, po kateri naj bi ta poroka zapečatila njeno usodo in podpisala njen mrliški list. Istočasno se pojavi grozeči oče Violet Hart, Maurice Majors, ki naj bi izsiljeval tako Violet kot njenega moža. Sicer naj bi bil pokojen - toda ali je res? Glejte premiero 30. majaProgram je na voljo naročnikom programskih shem in XL HD.

Filmsko razvedrilo na TV 1000:

4 bratje: Bobby, Angel, Jeremiah in Jack so fantje, ki jih je posvojila prijazna Evelyn Mercer ter jim dala topel dom in obilo ljubezni. Brez nje bi bili najverjetneje v ječi ali pa mrtvi. Ko Evelyn nekega dne umre kot žrtev ropa, fantje ne morejo preboleti njene izgube. Kmalu ugotovijo, da njena smrt ni bila tragično naključje, ampak načrtovan umor. Zdaj se čutijo dolžne, da maščujejo njeno smrt. Film si lahko ogledate 27. maja;

Ograje: Zgodba spremlja temnopoltega smetarja Troya Maxsona iz Pittsburgha v 50. letih. Zagrenjen po končani bejzbolski karieri, ko je še veljala rasna ovira za prvo ligo, nekdanji športnik znaša svoje frustracije nad svojci. Ne zamudite filma 28. maja.

Dokumentarni program Viasat Nature:

Mati narava: Niso moški tisti, ki vladajo svetu - ne, to so matere. Čaka vas zgodba o najboljših materah v naravi: od samice geparda s šestimi lačnimi novorojenimi mladiči v rezervatu Maasai Mara do majhne strupene žabe, ki mora v džungli Kostarike na varno spraviti svoje mladiče ... Vsaka mama nosi svoj križ in bije svoje bitke, vsem pa je skupno eno - za zaščito svojih mladičev bi naredile vse. Serija je poglobljen in intimen portret življenj živalskih mater - velikih in majhnih - ter edinstvenih izzivov, s katerimi se srečujejo pri skrbi za potomce. Premiera bo na sporedu 26. maja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?