Mobilni paket po vaši izbiri

Vsak od nas si želi imeti mobilni paket, ki kar najbolj ustreza našim potrebam. V prvi vrsti izberemo količino podatkovnega prometa, ki ga dopolnimo s številom klicev, SMS in MMS sporočil. Ključnega pomena je tudi cena, zato svetujemo vključitev mobilne telefonije v paket domačih storitev.

Ob izbiri samostojnega mobilnega paketa imate uporabniki na voljo prenovljeno ponudbo Oranžnih paketov. Oranžni Maxi ponuja tudi polovično ceno za prvo leto ob sklenitvi dvoletne vezave.

Kako si lahko znižam mesečno naročnino?

Naročniki paketnih storitev si še dodatno lahko znižate mesečno naročnino Oranžnih mobilnih paketov. Poglejmo na primeru:

Paketi Oranžni Start, Oranžni Optimum in paket T4 že vsebujejo mobilni paket Oranžni Mini. Za nadgradnjo na Oranžni Midi tako odštejete le dodatnih 6,99€ in s tem pridobite dodatnih 2000 minut pogovorov in SMS ter MMS sporočil, prenos podatkov pa se vam poveča na 20 GB.

Še bolj napredni uporabniki lahko izberete Oranžni Maxi, kjer z mesečnim doplačilom 15,99€ prejmete neomejeno minut pogovorov in SMS ter MMS sporočil. Podatkovni prenos se poveča na 50 GB, v omrežju T-2 pa je prenos neomejen.

Prepolovite ceno!

Oranžni Maxi ponuja tudi 50% popust na prvo leto, kar pomeni, da boste za nadgradnjo Oranžnega Mini na Maxi prvo leto plačevali le 8,00€ na mesec.

 

Oranžni mobilni paketi

Skupaj z vrhunskimi telefoni v T-2 Klubu.

Zabava

Mi jo že nestrpno pričakujemo...

15.4.2019 je datum, ki ga vsi ljubitelji televizijskih vsebin, predvsem pa oboževalci napetih znanstvenofantastičnih, akcijskih in prepletenih bojevniških TV serij nestrpno pričakujemo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?