Happy Dog TV

Zabavne vsebine za vaše hišne ljubljenčke.
Že od 5,99 EUR na mesec

Najboljši prijatelj hišnih ljubljenčkov

Se počutite zaskrbljeno vsakič, ko morate po opravkih ali v službo in s tem pustiti vašega psa samega doma? Paket Happy Dog TV je namenjen prav temu, da jim dela družbo in olajša tesnobo, ko vas ni doma. Tako boste vi sproščeno opravili najnujnejše stvari, vaši ljubljenčki pa bodo uživali v družbi pasjih programov.  

Kaj je paket Happy Dog TV?

Nov programski paket Happy Dog TV je ustvarjen posebej za vaše hišne ljubljenčke. Ponuja zanimive in sproščujoče vsebine, ki jih zabavajo skozi ves dan. Paket vsebuje dva programa in sicer Happy Puppy ter Dog TV. Programa vključujeta vse od mirnih jutranjih vsebin do prikazovanja sprehodov in igranja na igrišču. Spoznajte programe in privoščite svojim kosmatincem pravo pasjo zabavo.

Programi, ki poskrbijo za sprostitev vašega ljubljenčka

Happy Dog TV je ustvarjen s pomočjo veterinarskih strokovnjakov, ki raziskujejo načine, kako zmanjšati stres in tesnobo pri psih, jih hkrati prijetno zamotiti, predvsem pa preprečiti osamljenost, ko moramo nujno po opravkih. Programi vključujejo pomirjajoče vsebine, ki jih spremlja sproščena glasba in prilagojeni slikovni prikazi. Cilj Happy Dog TV je predvsem zmanjšati in olajšati ločitveno tesnobo.

Dostopno na vseh napravah

Vaši kosmatinci lahko pasje vsebine spremljajo na domačem televizorju preko TV vmesnika, na aplikaciji T-2 TV ali pa jih z zabavnimi programi razvajate kar na poti preko mobilne televizije T-2 tv2go na vaših pametnih napravah.

Zakaj preizkusiti Happy Dog TV?

Happy Dog TV ponuja zabavne vsebine, ki pomirijo in sprostijo vaše ljubljenčke. Prijetni slikovni prikazi in umirjena glasba poskrbijo za premagovanje tesnobe in pravo pasjo zabavo, ko ste vi zdoma. V programih se nahajajo razne vsebine, s katerimi se lahko ljubljenčki zamotijo skozi ves dan.

Kako naročim Happy Dog TV?

Nov paket Happy Dog TV lahko naročite preko TV vmesnika, v protalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali pa nam pišete na info@t-2.net. Člani T-2 Kluba lahko naročite Happy Dog TV po ugodni znižani ceni. Unovčite 200 točk in 3 mesece plačujte le 4,49 EUR mesečno

Happy Dog TV ponuja zanimive vsebine za vaše hišne ljubljenčke. V T-2 Klubu lahko unovčite 200 točk in 3 mesece plačujete le 4,49 EUR mesečno.

Najpogostejša vprašanja o videoteki Happy Dog TV

Kaj ponuja Happy Dog TV?

Paket Happy Dog TV omogoča sproščene in zabavne vsebine za vaše hišne ljubljenčke. Psi bodo s pomočjo zanimivih slikovnih prikazov in umirjene glasbe občutili bistveno manj tesnobe, ko ste vi zdoma.

Koliko stane videoteka Happy Dog TV?

Mesečna naročnina na videoteko Happy Dog TV znaša 5,99 EUR. Člani T-2 Kluba lahko unovčite 200 točk in 3 mesece plačujete ugodneje, le 4,49 EUR mesečno.

Na katerih programih deluje Happy Dog TV?

Pasje vsebine Happy Dog TV je dostopen preko TV vmesnika ali aplikacije T-2 TV. Prav tako je mogoč ogled preko mobilne televizije T-2 tv2go na vaših računalnikih, pametnih telefonih in tablicah.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?