HBO On Demand

Filmi, nanizanke, risanke, dokumentarci ... brez oglasov! Izberete in uživate! V izjemni zbirki programov HBO in HBO On Demand boste vedno našli nekaj pravega – glede na okus, razpoloženje ali starost gledalcev.
9,99 € EUR na mesec

Različne vsebine bodo obogatile vaš vsakdan z zanimivimi trenutki iz sveta filma in zabave. Na voljo vam je vrhunska ponudba, ki jo sestavlja pet programov: 

- HBO
- HBO 2
- HBO 3
- Cinemax
- Cinemax 2
- HBO On Demand.  

HBO - predstavlja največje hollywoodske filmske naslove!

HBO je najbolj priljubljen svetovni filmski program, ki ponuja najboljšo in najcenejšo zabavo za družino:

 • vsak mesec več kot 150 filmov, od tega 20 premier,
 • nagrajene megapopularne serije,
 • koncerte in ekskluzivne dogodke,
 • kontroverzne dokumentarce,
 • program brez oglasov in s slovenskimi podnapisi.

HBO 2 vas nasmeje, zabava in sprosti!

Prinaša vam pestro ponudbo zabavnih filmov, od komedij za sprostitev do bolj tenkočutnega, inteligentnega humorja, ne samo iz Hollywooda, ampak iz evropske in svetovne filmske ponudbe. Samo na tem programu si lahko prvi ogledate premiere najnovejših humorističnih serij.

HBO 3 je nov kanal, namenjen serijam. Uživajte v kultnih serijah, ki so na novo opredelile žanr in spremenile gledalske navade pri nas in po svetu.

Cinemax – program za PRAVE ljubitelje filma!

Filmski program CINEMAX združuje vrhunske filme in vrhunske igralce v nepozabnih zgodbah. To je profiliran, poseben in inteligenten filmski program, sestavljen iz klasik, kultnih filmov, mednarodnih in evropskih senzacij s filmskih festivalov. Zraven so še filmi z vrhunskimi zvezdami, ki jih še niste videli v širši distribuciji. Cinemax delajo posebnega tudi štirje filmski ciklusi: Moderni klasiki, Mad Max, Sobotne premiere in Svetovna kinematografija. Tako kot drugi program iz HBO družine, se tudi Cinemax predvaja s slovenskimi podnapisi in brez reklam.
Cinemax 2 je program, na katerem si lahko ogledate iste vsebine kot na Cinemaxu, le 24 ur kasneje. Tako lahko vsi gledalci Cinemaxa izkoristijo vse razpoložljive termine za ogled svojih najljubših filmov in so lahko brez skrbi, če bodo kakega zamudili.

HBO ON DEMAND - Izbira je v vaših rokah!

HBO On Demand je storitev videa na zahtevo, ki vam omogoča osebno izbiro med najboljšimi HBO vsebinami. Med njjimi so HBO originalne serije, najboljši hollywoodski filmi, ekskluzivne posebne oddaje in seveda odlične serije. Vsak mesec vam ponudimo paket z najmanj 120 naslovi, do katerih ima HBO naročnik neomejen dostop v tem času. Ena izmed prednosti HBO On Demand-a je tudi ta, da lahko film ustavite kadarkoli, preskočite določen del in da pri tem ni reklam. Prav tako lahko si lahko samo na HBO On Demand ogledate premiere serij, ki bodo šele predvajane na programu HBO.

Prednosti storitve HBO ON DEMAND:

 • Vsi filmi so že vključeni v paket in ne boste plačevali dodatno za vsak film!
 • Spremljate lahko vedno sveže HBO-jeve originalne serije, najboljše hollywoodske filme, ekskluzivne oddaje in odlične serije.
 • Vsak mesec si lahko ogledate najmanj 120 vsebin, do katerih imate neomejen dostop.
 • Ponudba vsebin se tedensko osvežuje.
 • Niste odvisni od rednega TV sporeda in si vsebino lahko ogledate, ko si to res zaželite in imate čas.
 • Dostop do vsebin imate 24 ur na dan, sedem dni v tednu.
 • Med gledanjem lahko film kadarkoli zaustavite ter preskočite določen del.
 • Premiere si lahko ogledate, še preden bodo te prikazane na televiziji.
 • In vse to brez oglasov.
Želite izvedeti več

Kako naročim HBO On Demand?

HBO On Demand lahko naročite na TV vmesniku, na portalu Horizont ali s klicem na brezplačno številko 080 64 64. Ob 12-mesečni vezavi vam ponujamo 3 mesece brezplačnega ogleda HBO paketa. Ob 24 mesečni vezavi pa vam ponujamo 25% popust na mesečno naročnino paketa. Paket lahko naročite tudi brez vezave in brez promocijskega obdobja po isti ceni 9,99 EUR mesečno.

Programski paket, ki ni hkrati programski paket S, je mogoče naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziroma samostojni storitvi televizije, ki že vključuje ceno za programski paket S. 

Posebni dogovor:

 

 

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam