Izberite Oranžni optimum

Kljub temu, da smo si ljudje različni, vse vodi ista želja: biti srečen in najti svoj optimum. To iz srca privoščimo prav vsakomur, mi pa smo naš Optimum oblikovali za vas vse.

Zagotovljena optimalna cena

Izberite Oranžni optimum z dvoletno akcijsko ceno 39,99 EUR na mesec in brskajte po spletu, se zabavajte pred televizijo ter klepetajte z vašimi najbližjimi.

Oranžni optimum - paket brez odrekanj

Ste aktivni posameznik ali družina, ki svoje dni nameni drugim dejavnostim, vseeno pa se ob večerih radi sprostite pred domačim televizorjem? Z izbiro Oranžnega optimuma boste potešili vse okuse gledanja televizije, saj vsebuje več kot 180 programov. Filmi, dokumentarci, glasba in šport, poskrbljeno pa je tudi za najmlajše gledalce.

Sočasno brskanje po spletu več uporabnikov in gledanje televizije ne bosta več problem, saj je v paket že vključena internetna hitrost do 100/10 Mbit/s (do 20/2 Mbit/s na xDSL).

Bi poleg stacionarnega telefona potrebovali še mobilno telefonsko številko? Tudi za to imamo rešitev. V paket je namreč vključenih 1.000 minut pogovorov, 1.000 SMS in MMS sporočil ter 1 GB prenosa podatkov tako doma kot tudi v območju EU. Možna pa je seveda tudi nadgradnja mobilnega paketa.

V paket je vključen tudi Horizont, ki je vstopna točka do vašega naročniškega razmerja. Omogoča urejanje nastavitev,  naročanje ali odjavljanje dodatnih T-2 storitev, spremljanje porabe telefonije, preveritev računov in dostop do elektronske pošte. Vse brez klicev in morebitnih čakalnih vrst v poslovalnicah.

Akcija velja do preklica.

Storitev Oranžni optimum
Internet Do 100/10 Mbit/s
Wi-Fi
Televizija 1x IPTV
Shema L
Telefonija 1x stacionarni telefon
1x Oranžni Mini
Dodatno 10 GB Horizont
Aplikacija tv2go
Cena prvo leto 39,99€
Cena drugo leto 39,99€
  VEČ INFORMACIJ
Naročite zdaj in prihranite

Opombe

Akcijska cena 39,99 EUR velja za nove naročnike T-2, ki so hkrati novi naročniki naročniškega razmerja za paket Oranžni optimum in v času od 1. 5. 2020 do 31. 10. 2020 sklenejo naročniško razmerje s T-2 ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev in ki pred pričetkom veljavnosti tega aneksa oz. v obdobju treh (3) mesecev pred tem, niso imeli sklenjene naročniške pogodbe s T-2. V kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (na primer prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva), lahko ugodnosti iz aneksa zavrne. Popust velja za dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe. Po poteku obdobja popusta se storitev obračunava skladno z veljavnim cenikom. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?