Izkoristi točke, prihrani evre

Nadgradite vaše najljubše storitve

V T-2 Klubu lahko unovčite točke za naročilo storitev T-2. Več točk porabite, nižja bo cena storitve.

Na področju televizije lahko izbirate med programskimi shemami, dodatnimi programskimi paketi in funkcijami časovnega zamika, lahko pa naročite tudi samostojni televizijski program. 

Več programov, več zabave.

 

S točkami lahko nadgradite tudi internetno hitrost, zakupite dodatne enote telefonije ali povečate prostor za shranjevanje v portalu Horizont.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?