MotoGP: Marquez na lovu za zmago za VN Nemčije

Najboljše dirkače sveta čaka že deveti dirkaški vikend sezone MotoGP, ki se bo odvijal v Sachsenringu. Dirka za Veliko nagrado Nemčije bo že to nedeljo na Kanalu A.

Priložnost za prvo zmago na Ducatiju

S prihajajočim vikendom v Sachsenringu se bodo oči motociklističnega sveta ponovno usmerile v Marca Marqueza, ki je osredotočen, da spet najde pot do najvišje stopničke za Veliko nagrado Nemčije. Mu bo uspelo?

Dirka MotoGp za Veliko nagrado Nemčije.

Ne zamudite sobotne kvalifikacije ob 10.45 in nedeljske dirke za VN Nemčije ob 13.15., ki si ju boste lahko ogledali na Kanalu A na naši T-2 TV in na Tv2go. Dirke svetovnega prvenstva bodo trajale vse do 17. novembra, zadnja bitka za zmago pa bo potekala v Valenciji.

Spored tekme za Veliko nagrado Nemčije.

Nepozabno dirkaško dogajanje 

Ne glede na to, ali ste strastni navijač MotoGP ali le ljubitelj hitrosti in adrenalina, vam Sachsenring obljublja razburljiv vikend dirkanja, poln nepredvidljivih in nepozabnih trenutkov. Spremljajte napeto dirko, kjer bodo najboljši dirkači pokazali vse svoje spretnosti in pogum. Bodite del dirkaškega spektakla in skupaj z nami navijajte za svoje favorite.

Uživajte v dirkaškem spektaklu!

Zabava

UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu na RTV Slovenija

Spremljajte UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu na RTV Slovenija in navijajte za našo slovensko reprezentanco, ki se bo pomerila z Danci, Srbi in Angleži.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?