O mobilnem internetu

Dostopajte do internetnih vsebin s tablico, računalnikom ali telefonom, tudi kadar nimate na voljo brezžičnega omrežja Wi-Fi. Poiščite pravi paket mobilnega interneta zase in brezskrbno dostopajte do spleta.
MNI S M L
Prenos v T-2500      
500 MB 10 GB 20 GB 40 GB
Prenos v omrežju Telekoma Slovenije      
250 MB 5 GB 10 GB 20 GB
3,00 € 14,90 € 19,90 € 29,90 €
Več informacij Več informacij Več informacij Več informacij

 

Želite izvedeti več

Pravne opombe: Po porabi zakupljenega podatkovnega prometa, vam bomo nadaljnji prenos podatkov v nacionalnem gostovanju pri operaterju Telekom Slovenije obračunali po enotni tarifi, medtem ko boste prenos podatkov v T-2 omrežju lahko še naprej uporabljali neomejeno in brezplačno, vendar z omejitvijo hitrosti. Ko prenos podatkov doseže vrednosti 10€ in 20€ vas o tem obvestimo s SMS sporočilom. Pravtako vas obvestimo, ko podatkovni prenos doseže vrednost 60€ z ddv in ob tem hkrati vključimo tudi varnostno blokado prometa. Za nadaljno uporabo podatkovnega prenosa je potrebno varnostno blokado deblokirati, kar naredite s SMS sporočilom z besedo VKLOP na 1111. Blokada se avtomatično sprosti 1. v naslednjem mesecu. V kolikor uporabljate samostojno storitev podatkovnega paketa za mobilni internet (brez naročnine na mobilno telefonijo) lahko deblokado uredite le z dopisom. Za vse navedbe veljajo Splošni pogoji poslovanja družbe T-2 in Splošni pogoji uporabe storitev preko omrežja T-2 UMTS.

Po preseženi porabi določene količine v paketih lahko neomejeno uporabljate prenos podatkov v omrežju T-2 – z omejitvijo hitrosti prenosa.

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam