O podjetju

T-2, d.o.o. je sodobna telekomunikacijska družba, ki na trgu ponuja kakovostne in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. Njena platforma so najsodobnejše tehnologije, razvojno pa je družba usmerjena v konvergentno širokopasovnost in personalizirane interaktivne storitve.

Storitve mobilne in fiksne telefonije, interneta in televizije zagotavlja posameznikom, družinam, podjetjem in ustanovam po dostopnih cenah. Te ponuja prek lastnega optičnega omrežja (FTTH), z gostovanjem v nacionalnem fiksnem omrežju (storitve VDSL) ali v mobilnem omrežju z gostovanjem v omrežjih UMTS drugih ponudnikov. Prek fiksnega omrežja T-2 ponuja storitve interneta, VoIP in IP TV, prek mobilnega pa mobilno telefonijo in mobilni internet.

T-2 d.o.o.

Družba T-2 je pri nas vodilni ponudnik tehnologij na optičnih povezavah. Svoje lastno optično dostopovno omrežje je zgradila že v vseh večjih mestih po Sloveniji, ob tem pa nenehno skrbi za njegovo posodabljanje in širitev. V omrežju VDSL ima na številnih kolokacijah svoje operativne centrale. V letu 2013 svojo vlogo T-2 izkazuje z več kot 150.000 priključki na optiki, VDSL in mobilni telefoniji. Priklop na omrežje je za uporabnike brezplačen.

T-2, d.o.o. je bila ustanovljena 11. maja 2004 v Mariboru. Na trg je s svojimi prvimi lastniki vstopila oktobra 2005 in med prvimi v svetu ponudila storitve prek VDSL tehnologije. V maju 2006 je svojo ponudbo razširila s FTTH tehnologijo na optičnem omrežju, v juniju 2008 pa dodala še mobilne glasovne in podatkovne komunikacije preko UMTS omrežja. Konec februarja 2012 je družba z novimi lastniki in poslovodsko strukturo začela uresničevati nove razvojne načrte podjetja, ki vključujejo razvoj tehnologij, povečanje prodaje, zadovoljevanje novih potreb kupcev ter skrb za rast ugleda blagovne znamke. Sedež družbe je v Ljubljani, na Verovškovi 64A.

Družbo vodi mag. Jure Valjavec.

Osnovni podatki o družbi

Krajši naziv podjetja
T-2 d.o.o.
Daljši naziv podjetja
T-2 družba za ustvarjanje, razvoj in trženje elektronskih komunikacij in opreme d.o.o.
Sedež družbe
Verovškova 64A, 1000 Ljubljana
Davčna številka
SI70764492
Datum vpisa v sodni register
11.5.2004
Osnovni kapital družbe
18.084.324,03 €
Transakcijski računi

Abanka d.d., Ljubljana - SI56 0510 0801 3558 749

Hranilnica LON d.d., Kranj - SI56 6000 0000 0820 885

 

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?