O podjetju

T-2, d.o.o. je sodobna telekomunikacijska družba, ki na trgu ponuja kakovostne in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. Njena platforma so najsodobnejše tehnologije, razvojno pa je družba usmerjena v konvergentno širokopasovnost in personalizirane interaktivne storitve.

Storitve mobilne in fiksne telefonije, interneta in televizije zagotavlja posameznikom, družinam, podjetjem in ustanovam po dostopnih cenah. Te ponuja prek lastnega optičnega omrežja (FTTH), z gostovanjem v nacionalnem fiksnem omrežju (storitve VDSL) ali v mobilnem omrežju z gostovanjem v omrežjih UMTS drugih ponudnikov. Prek fiksnega omrežja T-2 ponuja storitve interneta, VoIP in IP TV, prek mobilnega pa mobilno telefonijo in mobilni internet.

T-2 d.o.o.

Danes smo sodobna telekomunikacijska družba, ki ponuja vrhunske in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. Smo del vašega življenja, pa naj bo to v službi ali doma. Pri delu vas s svojimi rešitvami pomagamo dosegati poslovne cilje, v trenutkih sprostitve pa poskrbimo, da je vaš prosti čas vreden več.

Storitve lahko izbirate posamezno ali v cenovno privlačnih paketih. Oranžni Diamant, Oranžni Optimum in Oranžni Start so paketi, ki že nekaj časa kraljujejo izboru uporabnikov. Na poti do poslovnega uspeha pa vam pomagajo poslovni paketi P2 ter individualno oblikovane poslovne telekomunikacijske rešitve.

7 dnevni časovni zamik s prikazom slik, TV2GO, aplikacija T-2 TV in Horizont so storitve, ki jih uporablja skoraj vsak naročnik.

Oranžni mobilni paketi omogočajo brezskrbno komunikacijo ter uporabo podatkovnega prometa tako doma, kot tudi v tujini. Uporabljate pa jih tako fizični kot tudi poslovni naročniki.

V T-2 Klubu poskrbimo, da imate vedno na voljo izbor kakovostnih izdelkov in storitev.

Družbo vodi mag. Jure Valjavec.

 

Osnovni podatki o družbi

Krajši naziv podjetja
T-2 d.o.o.
Daljši naziv podjetja
T-2 družba za ustvarjanje, razvoj in trženje elektronskih komunikacij in opreme d.o.o.
Sedež družbe
Verovškova 64A, 1000 Ljubljana
Davčna številka
SI70764492
Datum vpisa v sodni register
11.5.2004
Osnovni kapital družbe
18.084.324,03 €
Transakcijski računi
Abanka d.d., Ljubljana - SI56 0510 0801 3558 749
Nova KBM - SI56 0430 2000 3519 144

 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?