Prijazni 24/7

Povezujemo prijaznost, udobje in vrhunsko kakovost.

Odkrijte svet prijaznosti z nami

Prijaznost je več kot le prijazna beseda, je skrb, spoštovanje, ustrežljivost in posluh do drugih, ko nas potrebujejo. Prijaznost ustvarja povezanost, zato je naša vodilna pot do uspešnosti in pozitivnih odnosov z našimi uporabniki. Želimo si, da ta pot postane prijazno popotovanje, kjer bo vsak korak pomenil odkrivanje novih priložnosti ter združevanje naših in vaših poti v skupen cilj.

Prijazni paketi

T-2 paketi so ustvarjeni z mislijo na vas. Izberete in prilagodite si lahko paket po svojih željah in uporabljate le tisto, kar resnično potrebujete v življenju. S kombinacijo interneta, televizije in mobilne telefonije vam želimo dati občutek povezanosti z najbližjimi tudi na daljavo in omogočiti prijetno druženje ob družinskih filmskih večerih.

Več kot ¾ tehničnih težav rešimo že med prvim klicem, kar potrjuje podatek, da je kar 93,7% uporabnikov imelo pozitivno uporabniško izkušnjo z našim kontaktnim centrom.

Vse na enem mestu

Pri nas se srečajo prijaznost, udobje, kakovost in želja po novih izzivih. Ne glede na to, ali iščete vrhunske storitve, ponudbo prijaznih paketov ali 24/7 podporo, se trudimo, da vam vse to in še več nudimo na enem mestu. Vaša podpora je naš uspeh, vaše zadovoljstvo pa naš cilj.

Prijazne storitve

So storitve, ki jih želimo graditi skupaj z vami. Stremimo k temu, da jih oblikujemo in prilagajamo vašim željam in potrebam. V družbi mobilne telefonije, vrhunskega interneta in bogate ponudbe televizijskih programov želimo ustvariti košček sproščenega doživetja v tem hitrem tempu življenja. 

Prijazni uporabniku

Trudimo se, da občutite našo prijaznost že ob prvem stiku z nami. Zagotoviti želimo udobno, varno in hitro uporabo telekomunikacijskih storitev, kar je v današnjem času še kako pomembno. S prijaznim in naprednim TV  uporabniškim vmesnikom, ki ponuja morje uporabnih funkcij želimo popestriti vaš prosti čas. Pomagamo pri uresničevanju vaših želja in prijazno rešimo vsako težavo, ki vam pride na poti.

Prijazni 24/7

Želite uporabljati naše storitve, pa ne veste, kaj bi izbrali? Naši prijazni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali in poiskali pravo rešitev za vas. Zavedamo se, da je dostopnost do informacij in hitra odzivnost danes zelo pomembna, zato so vam svetovalci na voljo 24/7 za vsa vprašanja in pomoč. Želimo biti prijazni sopotnik pri vaših izzivih in vprašanjih ter vam dati občutek, da niste sami.

Za nasvet ali pomoč smo vam na voljo 24/7:

Pozdravljeni,

včeraj, petek 27. oktobra zjutraj, smo po nekajkratni prekinitvi elektrike ostali brez internetne povezave. Okrog osme ure smo poklicali na vašo telefonsko številko, kjer so nam zagotovili, da bo popravilo odpravljeno najkasneje v enem dnevu. Nato se je vse odvijalo zelo hitro. Okrog 8:30 je poklical vaš serviser in se najavil za popravilo. Pet minut zatem je bil pri nas. Hkrati z odpravo napake je tudi posodobil optično povezavo. Ta sedaj deluje hitreje. Nekaj po deveti uri je bilo vse urejeno.

Zato se vam zahvaljujem za izjemen odziv in prijaznost vašega operaterja kljub zoprnemu in deževnemu vremenu.

Lep pozdrav,

Milan B.*

Za boljšo uporabniško izkušnjo preverite našo ponudbo prijaznih paketov, sedaj po akcijski ceni za eno leto 19,99€.

*Ime je zaradi varstva osebnih podatkov spremenjeno.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?