Uporabniki PSTN storitve

Priklop analognega telefona ali faksimilne naprave se izvede na analogni priključek na za to določenem omrežnem stikalu (CPE). Vsak izmed dveh analognih priključkov je namenjen eni telefonski številki.

Če ste v naročniški pogodbi navedli uporabo enega analognega telefona, vam bo ta deloval samo na enem analognem priključku. V primeru, da sta na omrežnem stikalu zasedena dva naročena analogna priključka, je potrebno paziti, da sta napravi priključeni vsaka na svoj priključek.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?