Glejte tekme NBA na T-2 TV

Spremljajte najboljši košarkarski ligi NBA in ABA in ostale velike športne prenose na T-2 televiziji - mesec dni brezplačno!*

Spremljajte tekme NBA na T-2 TV, tudi če niste T-2 naročnik

Ste zagrizen ljubitelj košarke in poskušate najti najboljši način, da vam z domačih zaslonov ne uide košarka v živo, od domačih lig pa vse do tekem lige NBA?

Prišli ste na pravo mesto - na programih Arena Sport 1, 2, 3, 4 in Arena Sport 1 Premium lahko spremljate izjemne spretnosti naših slovenskih košarkarjev Luke Dončića pri Dallas Mavericksih, Gorana Dragića pri Milwaukee Bucksih ali Vlatka Čančarja pri Denver Nuggetsih.

Prihajajoče NBA tekme

V naslednjih dneh boste na programih Arena Sport našli NBA tekme:

 • 21.03.2023 - 01:00 - Liga NBA 2022/23: Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks - Arena Sport 1 Premium
 • 22.03.2023 - 00:30 - Liga NBA 2022/23: Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers - Arena Sport 1 Premium
 • 23.03.2023 - 00:30 - Liga NBA 2022/23: Dallas Mavericks - Golden State Warriors - Arena Sport 1 Premium
 • 24.03.2023 - 00:30 - Liga NBA 2022/23: Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers - Arena Sport 1 Premium
 • 25.03.2023 - 03:00 - Liga NBA 2022/23: Golden State Warriors - Philadelphia 76ers - Arena Sport 1 Premium
 • 25.03.2023 - 22:00 - Liga NBA 2022/23: Atlanta Hawks - Indiana Pacers - Arena Sport 1 Premium
 • 26.03.2023 - 03:00 - Liga NBA 2022/23: Denver Nuggets - Milwaukee Bucks - Arena Sport 1 Premium
 • 26.03.2023 - 19:00 - Liga NBA 2022/23: Charlotte Hornets - Dallas Mavericks - Arena Sport 1 Premium
 • 26.03.2023 - 21:30 - Liga NBA 2022/23: LA Lakers - Chicago Bulls - Arena Sport 1 Premium

Preizkusite T-2 TV, tudi če imate internet pri drugem operaterju. Za Smart TV in mobilne naprave. Mesec dni brezplačno.

Tudi, če internet delite z drugim operaterjem, lahko spremljate najboljše TV programe in NBA tekme!

Niste še naš naročnik ali pa že uživate ob T-2 televiziji na domačem priključku, pa bi želeli T-2 TV gledati tudi na vikendu ali drugje, kjer ni T-2 omrežja? Preizkusite samostojno storitev T-2 TV in glejte vrhunske športne prenose, najboljše filmske uspešnice in ekskluzivne oddaje v zakulisju dogajanja v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU, tudi če niste T-2 naročnik.

In seveda preizkusite tudi TV časovni zamik za ogled nočnih NBA tekem in Modri gumb 2.0 s TOP dogodki za ogled nogometnih tekem, smučarskih skokov ali nastopov naših smučarjev!

Zakaj izbrati T-2 TV?

T-2 TV je oblikovana z mislijo na uporabnika – prav vsak gledalec bo imel svoje priljubljene TV vsebine vedno pri roki na domačem zaslonu, s pomočjo časovnega zamika ujel športne prenose, zanimivive dokumenterne oddaje ali dnevna poročila in si prilagodil grafični vmesnik po svojem okusu.

Prednost izbire T-2 TV:

 • Pester nabor športnih vsebin, ki si lahko ogledate tudi z uporabo Modrega gumba (s hitrim video posnetkom TOP dogodkov tekem ali drugih prenosov).
   
 • Ogled TV vsebin z enim daljincem z uporabo TV aplikacije za pametne televizorje ali multimedijske naprave in z napredno mobilno aplikacijo tv2go.
   
 • Vrhunska TV slika in zvok v izvornem televizijskim signalom z uporabnimi TV funkcijami.
   
 • T-2 TV lahko vzamete na vikend, na dopust ali na potovanje. Kjerkoli v Sloveniji in EU.

Na T-2 TV boste našli tudi veliko ostalih športnih vsebin

Poleg košarke boste na programih našli tudi angleško Premier League, špansko La Liga, francosko League 1, italijansko Serie A in nemško nogometno ligo Bundesliga, slovensko nogometno prvenstvo, MXGP svetovno prvenstvo, zimske športe in mnoge druge športne vsebine.

Preizkusite T-2 TV in glejte praznične NBA tekme v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

Zakaj gledati šport na T-2 TV?

Ker vemo, kako natrpan urnik imate, smo vam za dan, ko boste zamudili prenos košarkarske ali nogometne tekme v živo, pripravili nekaj odličnih TV funkcij, kot so časovni zamik, časovni trak in Modri gumb.

 • TV Časovni zamik: Z  njim  lahko  gledate aktualne vsebine od  začetka,  jih  vmes  ustavite  ali  si  ogledate  že  pretekle  TV  vsebine  za  do  sedem  dni  nazaj, naj  bo  na  televiziji, računalniku ali mobilnih napravah z mobilno televizijo tv2go. Uporaba je povsem enostavna, vse TV vsebine pa se snemajo na oddaljenih strežnikih pri nas, kar omogoča hiter odziven časovni zamik s številnimi funkcijami.
 • Časovni trak: T-2 časovni zamik vključuje tudi edinstven časovni trak s sličicami, s katerim se lahko pomikate po predvajani vsebini in nadaljujete ogled točno tam, kjer želite. Napredna tehnologija omogoča, da lahko gledanje prenosa tudi zaustavite in nadaljujete na drugi napravi, na primer na mobilnem telefonu, ko ste zdoma.
 • Modri Gumb: TV funkcija Modri Gumb sproži TOP DOGODKE tekem. Skrbno smo jo pripravili za vse ljubitelje športa, s katero si lahko večkrat pogledate vse pomembne športne dogodke. Naj bo to odločilni gol, cilj kolesarske etape ali nov svetovni rekord v smučarskih skokih. Priročno predvsem takrat, ko je več zanimivih športnih prenosov predvajanih sočasno.

Najboljši športni in filmski programi po prijazni ceni. 

Samostojna storitev T-2 vključuje bogat izbor filmskih programov, velike nogometne in košarkarske športne lige ter ostale zanimive športne dogodke. Vse vsebine lahko spremljate tudi na poti z mobilno aplikacijo tv2go – kjerkoli v EU. Tudi, če niste T-2 naročnik!

T-2 TV v tujem omrežju je namenjena vsem uporabnikom, ki:

 • Želijo spremljati športne prenose, filme in vse ostale TV vsebine tudi izven Slovenije. »Pa to dela na vikendu na Krku?« Seveda, kjerkoli v EU – potrebujete le internetno povezavo, npr. 3G/LTE modem ali Wi-fi v kampu ali mobilni hišici.
 • V svojih TV programskih shemah pri drugem operaterju pogrešajo največje nogometne lige, košarkarki ligi NBA in ABA in druge športne prenose. Gledate UEFA Champions league? Imamo!
 • Želijo biti na tekočem s športnim dogajanjem, a jim natrpan urnik tega ne omogoča. Uporabite Modri gumb 2.0 s TOP dogodki tekem in že ste opremljeni na pogovor s prijatelji.
 • Še niso povsem prepričani, da bi zamenjali svojega obstoječega operaterja. Želite preizkusiti najboljšo izkušnjo televizije? Nič lažjega, brez težav lahko preizkusite samo T-2 TV in to mesec dni brezplačno.
 • Si želijo enostavne uporabe televizije, s TV časovnimi funkcijami, ki so prestale test več kot 150.000 uporabnikov. Tudi z njihovo pomočjo smo jih izpilili do vrhunske izkušnje!
 • Jih motijo reklamni bloki med najljubšimi filmi in si želijo enostavnega preskakovanja in možnosti ogleda vsebin za 7 dni nazaj. Za razliko od drugih TV ponudnikov je zaradi jasnega časovnega traka s sličicami vsebin preskakovanje še enostavnejše!

Spremljajte praznične tekme NBA na T-2 TV, tudi če niste T-2 naročnik. Preizkusite T-2 TV v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji ali v EU.

Prednosti T-2 TV za popolno uporabniško izkušnjo

Samostojna storitev T-2 TV je mnogo več kot le izvrstna ponudba športnih TV vsebin. Ponuja vam popolnoma novo gledalsko izkušnjo in vas vabi v svet, ki upošteva vaše gledalske navade in se jim prilagaja.

 • Napreden TV grafični vmesnik: Uživali boste ob hitrem preskoku med TV programi, enostavni uporabi grafičnega vmesnika in vrsto TV funkcij, kot so; Napreden iskalnik TV vsebin, opomniki, TV spored, snemalnik, informacije o TV vsebinah, vklop izvirnega jezika TV vsebin, starševski nadzor in številne prilagoditve uporabniškega vmesnika.
   
 • Domači zaslon: Poslovite se od dolgočasnega iskanja vsebin na TV programih. S pomočjo umetne inteligence smo pripravili rešitev, ki iz celotne ponudbe oblikuje izbor vsebin po gledalčevem okusu in namesto vas poišče naslednje dele priljubljenih serij, aktualne športne dogodke, prikaže vse vsebine, ki ste jih nazadnje pogledali ter priporoča podobne iz preteklih gledalskih navad.
 • Ogled najljubših TV vsebin za 7 dni nazaj: Z njim lahko preskočite oglase, aktualne vsebine začnete gledati od začetka, jih vmes ustavite ali si ogledate že pretekle TV vsebine za do sedem dni nazaj, pa naj bo na televiziji, računalniku ali mobilnih napravah z mobilno televizijo tv2go.

En svet na vseh napravah

Z naročnino na T-2 TV boste lahko T-2 TV uporabljali na vaših pametnih televizorjih ali multimedijskih napravah z aplikacijo T-2 TV ali na mobilnih napravah in računalnikih z aplikacijo tv2go.

 • T-2 TV na TV aplikaciji: Aplikacija T-2 TV je enostavna za uporabo. Pregleden grafični vmesnik pa poskrbi za hitro navigacijo po meniju in preprosto upravljanje osebnih nastavitev. Deluje na televizorjih z operacijskimi sistemi Android, Tizen (Samsung), WebOS (LG), VIDAA OS (Hisense) ter na Apple TV in na Amazon Fire TV.
   
 • Mobilna aplikacija T-2 tv2go: Omogoča ogled TV programov in RA postaj tudi na računalnikih ali mobilnih napravah, hitro urejanje svojega profila in seznama TV programov. Uporabljate lahko isti uporabniški profil, tako da boste TV programe vedno našli v istem vrstnem redu, kot na domači televiziji, prav tako pa lahko nadaljujete z ogledom, kjer ste na primer končali na domači televiziji.

Izbrana ponudba za športne navdušence in ljubitelje filmskih vsebin

Izbirate lahko med tremi tržnimi paketi in bogato ponudbo dodatnih TV programskih paketov. Paketi vključujejo ogled na aplikaciji T-2 TV za Smart TV ali mobilni aplikaciji tv2go, skupaj s TV funkcionalnostmi, kot so priporočilni sistem vsebin, prilagojen domači zaslon in delovanje v vseh državah EU.

 • Paket T-2 Mini: Vključuje TV priključek in je namenjen tistim uporabnkom, ki želijo spremljati le izbrane TV programske pakete. Na primer športni navdušenci lahko izberete Mini + Športni paket, ki vključuje vse športne programe, ki so na voljo na T-2 TV
 • Paket T-2 Midi: Vključuje več kot 60 TV programov. V programski shemi boste našli športne vsebine, filmske programe in druge vsebine.
 • Paket T-2 Maxi: Vključuje največjo TV shemo, skupaj z vsemi športnimi programi.
 • Dodatni TV paketi: Izbirate lahko med paketi Filmbox, Cinestar Premiere, PINK, Yugo 55+, Duck TV, Športnim paketom, paketi Arena Sport in Šport TV in drugimi.

Za vse, ki pri svojem operaterju pogrešate športne vsebine, kot so košarkarki ligi NBA in ABA ter velike nogometne lige, kot so angleška Premier League, španska La Liga, francoska League 1 in italijanska Serie A priporočamo izbiro paketa Mini, dodatno pa lahko izberete športni paket - izbirate lahko med paketi Arena Sport, Šport TV ali Športni paket, ki vključuje vse športne programe.

Želite preizkusiti T-2 TV?

Vstopite v svet T-2 TV in spremljate vse pomembne športne dogodke na enem mestu. Za tekme, ki ste jih zamudili, izkoristite funkcijo časovnega zamika s TOP dogodki, napreden priporočilni sistem, vrhunski grafični vmesnik z domačim zaslonom in ostale zanimive funkcije T-2 TV mesec dni brezplačno.

Če razmišljate o menjavi operaterja, je to idelana priložnost, da najprej preizkusite T-2 TV, potem pa se odločite za celoten naročniški paket!

T-2 lahko preizkusite tudi, če niste naročnik T-2. Potrebujete le internetno povezavo, kjerkoli v Sloveniji in EU.

Pogosta vprašanja o samostojni T-2 TV

Kako naročim in izvedem plačilo storitve T-2 TV?

Naročilo za samostojno storitev T-2 TV oddate na spletni strani https://tv.t-2.net/.

Storitev T-2 TV je predplačniška TV platforma, kar pomeni, da na dan naročila mesečni znesek poravnate s plačilno kartico. Plačilo lahko opravite s karticami Visa, Mastercard ali Maestro. Plačilo se mesečno izvede samodejno, kot smo že vajeni pri drugih ponudnikih pretočne televizije. Naročniki, ki prvič sklepajo naročniško razmerje na storitev T-2 TV prejmejo mesec dni brezplačno največji paket Maxi + TV časovne funkcije.

Kaj vključuje naročnina na T-2 TV?

Izbirate lahko med paketi Mini, Midi ali Maxi, ki jim lahko dodate še dodatne TV programske pakete, kot so športni paket, Arena Sport, Cinestar Premiere in drugi. Naročnina vključuje uporabo T-2 TV na pametnih napravah in na mobilnih napravah. Število naprav in sočasnih ogledov pa je odvisno od naročenega paketa. Prvi mesec vam brezplačno vklopimo največji paket Maxi + Časovne funkcije. Zato ne oklevajte in preizkusite T-2 TV!

Kaj potrebujem za delovanje?

Zagotoviti si morate le stabilno internetno povezavo kateregakoli slovenskega ponudnika, priklop pa je mogoč tudi na vse ponudnike interneta v Evropski uniji. Uporabite lahko tudi mobilno omrežje, vendar svetujemo pazljivost pri mobilnih paketih z omejenim prenosom podatkov. Aplikacijo T-2 TV namestite na vašo napravo - postopek je enostaven in hiter - in že lahko uživati ob najboljših športnih spektaklih! Seveda lahko gledate T-2 TV tudi na poti z mobilno aplikacijo tv2go.

Aplikacija T-2 TV deluje na pametnih televizorjih (Smart TV) ali multimedijskih napravah z operacijskimi sistemi Android, Tizen (Samsung), WebOS (LG), VIDAA OS (Hisense) ter na Apple TV in na Amazon Fire TV. Mobilna televizija tv2go pa deluje na vseh mobilnih napravah z nameščenim OS Android ali iOS.

Ali lahko naročim T-2 TV na svojem vikendu?

Uporaba T-2 TV je idealna za vikende, kamp prikolice ter druge lokacije, kjer običajno ne naročamo TV storitev. Tudi med uporabo v tujini je mesečni znesek, ki ga namenite za T-2 TV enak kot v Sloveniji. Če pa boste T-2 TV uporabljali v tujini, na primer na Hrvaškem, vam svetujemo, da povezavo z internetom zagotovite preko lokalnih ponudnikov interneta s predplačniškimi mobilnimi karticami z zakupljenim podatkovnim prenosom ali Wi-Fi omrežjem, ki je morda na vaši lokaciji. V tujini odsvetujemo uporabo mobilnega prenosa podatkov, saj lahko televizijski program hitro porabi vse količine mobilnega interneta, kar lahko predstavlja večji strošek na računu za vaš mobilni telefon. V tujini tako preko zakupljenega prenosa podatkov, ki ga imate na vašem mobilnem telefonu priporočamo ogled le kratkih video vsebin. Med počitnikovanjem na območju Slovenije pa lahko svoj mobilni telefon uporabite za povezavo s televizorjem, če imate seveda dovolj zakupljenih količin mobilnega interneta

Mnogi tuji operaterji na bolj počitniških destinacijah, prav za ta namen ponujajo nakup SIM kartic s tedenskim zakupom prenosa podatkov z zadostnimi količinami za ogled TV. Če se boste odločili za povezavo preko mobilnega interneta lokalnih ponudnikov, vam svetujemo nakup mobilnega usmerjevalnika. Na ta način boste svoj televizor najlažje povezali s spletom. Mobilni usmerjevalnik lahko naročite tudi v T-2 Klubu - preverite ponudbo.

Opombe

T-2 TV v tujem omrežju ali (uporabljen izraz tudi samostojna T-2 TV) je storitev, ki naročnikom ob sklenitvi naročniškega razmerja omogoča ogled izbranih televizijskih programov v katerem koli internetnem omrežju v Republiki Sloveniji ter v slovenskih mobilnih omrežjih. V primeru potovanja v tujino, pa T-2 skladno z Uredbo o čezmejni prenosljivosti omogoči naročnikom uporabo tudi zunaj Republike Slovenije, ampak še vedno znotraj EU in/ali EGP.

Vsi novi naročniki, ki naročniško razmerje za T-2 TV v tujem omrežju sklenejo prvič, bodo lahko v okviru akcijske ponudbe prvi mesec (t.i. promocijsko obdobje) brezplačno spremljali TV vsebine največjega paketa T-2 TV Maxi, prav tako pa bodo prvi mesec lahko brezplačno koristili storitev TV časovnih funkcij. Po poteku promocijskega obdobja se naročnikom vklopijo ter pričnejo zaračunavati storitve, ki jih je naročnik izbral ob sklenitvi naročniškega razmerja. Cene so odvisne od izbranega paketa ter storitev, zaračunavajo pa se do preklica naročniškega razmerja oziroma posamične storitve. Veljavni ceniki so na voljo na spletni strani  https://tv.t-2.net/. Večkratno koriščenje promocijskega obdobja ni dovoljeno. Akcijska ponudba velja do preklica.

Splošni pogoji uporabe T-2 TV v tujem omrežju so dostopni na https://tv.t-2.net/terms. Za več informacij o ponudbi obiščite T-2 spletno stran https://tv.t-2.net/ ali pokličite številko 064 064 064.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?