Izberite T-2 mobilno telefonijo

Oranžni Mini, Midi ali Maxi? Za vsakega imamo pravi paket!

Ugodno, drugačno, neomejeno s T-2 mobilno telefonijo

Upamo in verjamemo, da ste s T-2 storitvami, ki jih že uporabljate v svojem domu zadovoljni!

Ste kdaj razmišljali, da bi uporabljali tudi T-2 mobilno telefonijo?

Ugodni paketi, številne napredne nastavitve in prilagojena ponudba za vsakega posameznika so le nekatere prednosti, ki jih boste deležni kot naročnik T-2 mobilne telefonije.

Preberite, zakaj izbrati T-2 mobilno telefonijo in posebno akcijo, ki smo jo pripravili za nove naročnike T-2 mobilnih paketov!

Če pa že imate T-2 mobilni paket, pripeljite prijatelja ali preostale družinske člane, ki lahko izkoristijo - 50 % popust na najbogatejši paket Maxi.

Tudi Jože je naročnik T-2 mobilne telefonije

Jože je že nekaj let naročnik T-2 mobilne telefonije. V svojem T-2 paketu Oranžni Diamant ima vključen mobilni paket Maxi.

Preverite, zakaj je izbral T-2 mobilno telefonijo!

Mobilni paketi po vaši izbiri

Vsak od nas si želi imeti mobilni paket, ki kar najbolj ustreza našim potrebam. V prvi vrsti izberemo količino podatkovnega prometa, ki ga dopolnimo s številom klicev, SMS in MMS sporočil. Nato pa med našimi paketi poiščite tistega, ki bo najbolj primeren za vaše potrebe in želje - prepričani smo, da boste našli ravno pravšnjega!

  • Oranžni Mini: Prijazen za tiste zmerne uporabnike, ki si tu in tam privoščijo malo brskanja spletu. Vključuje neomejeno minut pogovorov, neomejeno SMS in MMS sporočil in 5 GB podatkov v omrežju T-2. Zanj boste odšteli 7,99 € na mesec.
  • Oranžni Midi: Za dnevno uporabo telefona kot so klici, sporočila, pregledovanje pošte in brskanje po spletu, izberite Oranžni Midi. Vključuje neomejeno minut pogovorov, neomejeno SMS ter MMS sporočil in 100 GB podatkov v omrežju T-2. Zanj boste odšteli 9,99 € na mesec.
  • Oranžni Maxi: Paket za najbolj zahtevne uporabnike, ki se lahko pohvali z zanesljivim in varnim mobilnim omrežjem in neomejenimi klici. Vključuje neomejeno minut pogovorov, neomejeno SMS in MMS sporočil ter 500 GB prenosa podatkov v omrežju T-2. Zanj boste odšteli 18,99 € na mesec ali 9,50 € za prvo leto ob sklenitvi naročniškega razmerja za dve leti.*

Preklopite na T-2 mobilno in izberite 50 % popust!

Si želite le najboljše? Izberite paket Oranžni Maxi in se razvajajte v družbi naših prijaznih T-2 mobilnih storitev kjerkoli in kadarkoli za le 9,50 EUR na mesec, za prvo leto ob vezavi.*

S paketom Oranžni Maxi si privoščite še več zabave in brezskrbnega brskanja po spletu. Izkoristite bogato ponudbo, ki vam ponuja neomejeno minut pogovorov, neomejeno SMS in MMS sporočil in 500 GB prenosa podatkov v T-2 omrežju ter si zagotovite kakovostne storitve na enem računu, pri enem operaterju, na enem mestu.

Ohranite svojo mobilno številko in prihranite mesečno naročnino

Mobilno telefonijo trenutno uporabljate pri drugem operaterju in želite ohraniti svojo telefonsko številko?

Brez težav vse potrebno uredimo mi: prenesemo vašo številko in se z vašim trenutnim operaterjem dogovorimo o prenehanju plačevanja mesečne naročnine.

Enostavno, kot 1-2-3!

  1. 1. Pokličite na 064 064 064 ali oddajte obrazec tukaj.

  2. 2. Podpišite obrazec, ki vam ga bomo poslali po elektronski pošti

  3. 3. Mobilni telefon uporabljajte naprej kot doslej. Ko bomo uredili prenos, vas bomo le še obvestili.

Imate naročenega katerega od naših oranžnih ali prilagodljivih paketov?

V paketih Oranžni Start, Optimum in T4 je že vključen mobilni paket MINI, ki ga lahko začnete uporabljati brez kakršnihkoli dodatnih stroškov. Vključuje neomejeno minut pogovorov, neomejeno SMS in MMS sporočil in 5 GB podatkov v T-2 omrežju.

Naročniki paketov Oranžni Diamant, Oranžni Diamant HBO in NET + MOBIL pa imate v vaših paketih vključen naš najbogatejši paket Maxi.

Vaša naloga je samo, da SIM kartico vstavite v telefon in brezskrbno uporabljate naše storitve, ki vam jih prinaša paket Oranžni Maxi. Kar je pri tem najboljše, da za telefoniranje in brskanje po spletu dodatno ne plačate nič več!

Vas ob prehodu skrbi kakovost mobilnega omrežja?

Tako kot skrbimo za zanesljivo, stabilno in hitro-odzivno domače internetno omrežje, skrbimo tudi za T-2 mobilno omrežje.

Imamo lastno UMTS, LTE in 5G mobilno omrežje* - kjer pa lastnega omrežja še nimamo, omogočamo gostovanje v nacionalnem omrežju Telekoma Slovenije, brez dodatnega stroška za uporabnika. S tem zagotavljamo visoko pokritost praktično po celotni Sloveniji.

Prednosti T-2 mobilne telefonije:

  • Zanesljivo omrežje: T-2 mobilna telefonija omogoča delovanje v zanesljivem lastnem T-2 omrežju, omrežju nacionalnega operaterja in tujini - tako zagotavljamo brezskrbno uporabo kjerkoli. Vključene storitve v svojem mobilnem paketu lahko uporabljate v kateremkoli omrežju, brez doplačila.
  • Zaščita pred visokimi stroški: Vas skrbijo visoki stroški mobilne telefonije, ko dopustujete ali potujete po EU in svetu? Uporabljajo mobilno telefonijo tudi vaši otroci? Zaščitite se in si prilagodite vrsto osebnih nastavitev, ki omogočajo zaščito pred visokimi stroški doma in v tujini: Vklop meje porabe, blokado mobilnih podatkov ob izbrani vrednosti, možnost izbire delovanja mobilnih podatkov v izbranih omrežjih (izberete lahko na primer uporabo samo v SLO in EU).
  • Ugodni mobilni paketi: Oranžni mobilni paketi so narejeni po meri uporabnika. Izberite pravega za vaše potrebe in plačujte za tisto, kar potrebujete. Namenjeni so vsem, ki radi brezskrbno klepetate po telefonu in pošiljate sporočila. Brez skrbi pa lahko tudi pobrskate po spletu, pregledate e-pošto ali uporabljate priljubljene aplikacije.

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč pri aktivaciji mobilnega paketa ali ob prenosu mobilne številke? Bi želeli najprej samo pridobiti ponudbo? Z veseljem pomagamo.

Odločitev o izbiri paketa bo brez dvoma lažja po pogovoru z našimi prijaznimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem priporočali paket, ki je ustvarjen po vaših željah ali vam pomagali pri aktivaciji izbranega paketa, ki je že del vašega T-2 paketa.

Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več

Opombe

Akcijska ponudba velja za naročnike T-2, ki sklenejo Aneks k naročniški pogodbi, s katerim za 12 mesecev pridobijo 50 % popust na osnovno mobilno naročnino mobilnega paketa Oranžni Maxi ter se obenem zavežejo naročniško razmerje za mobilne storitve ter morebitne stacionarne storitve ohraniti v veljavi za obdobje 24 mesecev. Po izteku akcijskega obdobja se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih, zanje pa veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene rabe, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

V paketu Oranžni Maxi se do mesečne porabe 500 GB v T-2 omrežju hitrost prenosa podatkov ne omejuje. V primeru, da naročnik v obračunskem obdobju doseže porabo 500 GB, bo T-2 naročnika obvestil o doseženi količini in mu zmanjšal hitrost prenosa podatkov na 2/1 Mbit/s, prenos podatkov pa lahko še vedno porablja v omrežju T-2.

Navedene količine prenosa podatkov v paketih Oranžni veljajo za podatkovni promet v omrežju T-2. V omrežju nacionalnega operaterja je v paketu Oranžni Mini vključen 1 GB, v paketu Oranžni Midi 20 GB in v paketu Oranžni Maxi 50 GB prenosa podatkov. Po porabi vključenih količin v omrežju nacionalnega operaterja se nadaljnja uporaba prenosa podatkov zaračuna skladno z veljavnim cenikom, in sicer v paketu Oranžni Mini do doseženih 3 GB podatkov, v paketu Oranžnem Midi pa do doseženih 50 GB podatkov. Po dosegu navedene meje se prenos podatkov v omrežju nacionalnega operaterja onemogoči. V paketu Oranžni Maxi se po dosegu vključenih količin (50 GB) prenos podatkov v omrežju nacionalnega gostovanja onemogoči.

Mobilno 5G omrežje trenutno omogočamo na območju Mestne občine Kranj. Širitev 5G omrežja pa načrtujemo tudi v ostalih večjih krajih. Nadgradnja omrežja s ciljem večjega pokrivanja s 5G signalom se bo izvajala postopoma.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?