Vklopite T-2 mobilni paket

V vašem T-2 paketu imate že vključen mobilni paket. Aktivirajte ga in se pridružite zadovoljnim uporabnikom T-2 mobilne telefonije!

Zakaj še ne uporabljate mobilne naročnine, ki je že vključena v vaš paket?

Upamo in verjamemo, da ste s T-2 hitrim internetom in najboljšimi TV vsebinami zadovoljni!

Morda ste spregledali, a v vašem paketu je vključena tudi mobilna naročnina s paketom Mini, ki ga lahko začnete z enostavno aktivacijo uporabljati že danes in si s tem znižate stroške mobilne telefonije.

V vašem paketu je že vključen Oranžni Mini

V vašem paketu je že vključen mobilni paket Oranžni Mini, ki ga lahko začnete uporabljati brez kakršnihkoli dodatnih stroškov.

Oranžni Mini vključuje neomejeno minut pogovorov, neomejeno SMS in MMS sporočil in 5 GB podatkov v T-2 omrežju.

Vam to ne zadošča? Odločite se za enega od dveh večjih paketov in izkoristite 50 % popust na naročnino za kar 12 mesecev:

 • Oranžni Midi: Vsebuje neomejeno minut pogovorov, neomejeno SMS in MMS sporočil in 100 GB podatkov v T-2 omrežju. Mesečno doplačilo za nadgradnjo znaša 6,99 €. Ob vezavi za prvih 12 mesecev le 3,49 € na mesec!
 • Oranžni Maxi: Vsebuje neomejeno minut pogovorov, neomejeno SMS in MMS sporočil in 500 GB podatkov v T-2 omrežju. Mesečno doplačilo za nadgradnjo znaša 15,99 €. Ob vezavi za prvih 12 mesecev le 7,99 € na mesec!

Tudi Jože je naročnik T-2 mobilne telefonije

Jože je že nekaj let naročnik T-2 mobilne telefonije. V svojem T-2 paketu Oranžni Diamant ima vključen mobilni paket Maxi, tako je prenehal plačevati stroške mobilne telefonije drugemu operaterju in združil vse telekomunikacijske storitve na en račun, prihranke pa izkoristil za prijetne aktivnosti. 

Ohranite svojo mobilno številko in prihranite mesečno naročnino

Mobilno telefonijo trenutno uporabljate pri drugem operaterju in želite ohraniti svojo telefonsko številko?

Brez težav vse potrebno uredimo mi: prenesemo vašo številko in se z vašim trenutnim operaterjem dogovorimo o prenehanju plačevanja mesečne naročnine.

Enostavno, kot 1-2-3!

 1. 1. Pokličite na 064 064 064 ali oddajte obrazec tukaj.

 2. 2. Podpišite obrazec, ki vam ga bomo poslali po elektronski pošti

 3. 3. Mobilni telefon uporabljajte naprej kot doslej. Ko bomo uredili prenos, vas bomo le še obvestili.

Če pa želite uporabljati novo telefonsko številko, ki ste jo prejeli skupaj s SIM kartico ob naročilu vašega T-2 paketa, je postopek še enostavnejši – SIM kartico le vstavite v svoj telefonski aparat in ga začnite uporabljati.

Zakaj izbrati naše T-2 mobilne pakete?

T-2 mobilni paketi so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak med njimi lahko najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakodnevnem življenju za delo in zabavo.

Z vklopom boste lahko izkoristili:

 • Vse storitve na enem računu
 • Prenos podatkov v najsodobnejšem omrežju LTE in 5G omrežju*
 • Prilagojeno ponudbo za vsakega posameznika
 • Ohranili obstoječo mobilno številko
 • Številne nastavitve za preprečavanje visokih stroškov v tujini in doma
 • Izjemno tehnično podporo, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Vas ob prehodu skrbi kakovost mobilnega omrežja?

Tako kot skrbimo za zanesljivo, stabilno in hitro-odzivno domače internetno omrežje, skrbimo tudi za T-2 mobilno omrežje. Imamo lastno UMTS, LTE in 5G mobilno omrežje* - kjer pa lastnega omrežja še nimamo, omogočamo gostovanje v nacionalnem omrežju Telekoma Slovenije, brez dodatnega stroška za uporabnika. S tem zagotavljamo visoko pokritost praktično po celotni Sloveniji.

Prednosti T-2 mobilne telefonije:

 • Zanesljivo omrežje: T-2 mobilna telefonija omogoča delovanje v zanesljivem lastnem T-2 omrežju, omrežju nacionalnega operaterja in tujini - tako zagotavljamo brezskrbno uporabo kjerkoli. Vključene storitve v svojem mobilnem paketu lahko uporabljate v kateremkoli omrežju, brez doplačila.
 • Zaščita pred visokimi stroški: Vas skrbijo visoki stroški mobilne telefonije, ko dopustujete ali potujete po EU in svetu? Uporabljajo mobilno telefonijo tudi vaši otroci? Zaščitite se in si prilagodite vrsto osebnih nastavitev, ki omogočajo zaščito pred visokimi stroški doma in v tujini: Vklop meje porabe, blokado mobilnih podatkov ob izbrani vrednosti, možnost izbire delovanja mobilnih podatkov v izbranih omrežjih (izberete lahko na primer uporabo samo v SLO in EU).
 • Prihranki: Z vklopom T-2 mobilne telefonije boste prihranili pri skupnih stroških telekomunikacijskih storitev, saj imate mobilno telefonijo že vključeno v svoj T-2 paket fiksnih storitev. Račun, ki ga morda mesečno dobivate od drugega operaterja boste prenehali prejemati, prihranke pa boste lahko izkoristili za nedeljski izlet, dobro večerjo ali pa si privoščili kaj drugega!

Preklopite na T-2 mobilno telefonijo in aktivirajte paket, ki ustreza vašim željam in potrebam ter uživajte v udobju naše T-2 mobilne telefonije!

Še niste prepričani in bi najprej želeli videti izračun prihranka in primerjavo z obstoječim operaterjem?

Brez težav oddajte obrazec ali nas pokličite na 064 064 064. Na info@t-2.net nam lahko pošljete tudi zadnji račun za storitve mobilne telefonije in pripravili vam bomo ponudbo glede na vašo porabo in zahteve. Tako boste lažje primerjali in izbrali ugodnejše storitve.

Kontaktirajte nas

Potrebujete pomoč pri aktivaciji mobilnega paketa ali ob prenosu mobilne številke? Vas zanima paketna ponudba? Bi želeli najprej samo pridobiti ponudbo? Z veseljem pomagamo.

Odločitev o izbiri paketa bo brez dvoma lažja po pogovoru z našimi prijaznimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem priporočali paket, ki je ustvarjen po vaših željah ali vam pomagali pri aktivaciji izbranega paketa, ki je že del vašega T-2 paketa.

Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več

Pogosta vprašanja ob aktivaciji T-2 mobilnega paketa

Ali lahko prenesem svojo obstoječo mobilno številko?

Vas skrbi, da boste ob vklopu T-2 mobilnega paketa izgubili svojo telefonsko številko?

Skrb je povsem odveč - pri T-2 namesto vas uredimo vse potrebno za prenos obstoječe mobilne številke od trenutnega operaterja v naše omrežje. Postopek je hiter in enostaven, potrebno je le izpolniti obrazec za prenos številke. Prenos številke so lahko opravi že naslednji dan od podpisa obrazca za prenos številke. Oglasite se v naših poslovalnicah ali nas pokličite na 064 064 064 in prejeli boste obrazec po pošti ali na vaš elektronski naslov.

Na dan prenosa številke vas bomo obvestili z SMS sporočilom, tako boste točno vedli, kdaj prestaviti SIM kartico. Prehod na mobilno omrežje T-2 je tako res enostaven, zato ne čakajte in aktivirajte mobilni paket.

Kaj, če nimam več SIM kartice?

Če ste SIM, ki ste jo prejeli ob priklopu, založili, nas pokličite na 064 064 064 ali sporočite na info@t-2.net in brezplačno vam bomo poslali novo SIM. Prejeli jo boste v nekaj dneh na vaš naslov. Lahko pa se tudi oglasite v naših poslovalnicah, kjer boste novo SIM takoj prejeli. 

Kje in kako lahko uredim aktivacijo mobilnega paketa?

Če imate SIM že doma, jo lahko preprosto vklopite v vaš mobilni telefon in že uživate ob T-2 mobilni telefoniji. Za prenos obstoječe mobilne številke v naše omrežje pa nas pokličite na 064 064 064, pišite na info@t-2.net ali oddajte obrazec tukaj in vas bomo mi kontaktirali takrat, ko boste imeli čas in uredili vse potrebno za aktivacijo mobilnega paketa in prenos mobilne številke v naše omrežje.

Opombe

*V paketu Oranžni Midi je vključenih 100 GB prenosa podatkov, od tega v območju EU 10 GB in v omrežju nacionalnega operaterja 20 GB. V paketu Maxi pa je vključenih 500 GB podatkov, od tega v območju EU 18 GB in 50 GB v omrežju nacionalnega operaterja. Akcijska ponudba velja za naročnike T-2, ki sklenejo Aneks k naročniški pogodbi, s katerim pridobijo popust (50% za 12 mesecev) za nadgradnjo mobilne naročnine mobilnega paketa v Oranžni Midi ali Oranžni Maxi ter se obenem zavežejo naročniško razmerje za mobilne storitve ter morebitne stacionarne storitve ohraniti v veljavi za obdobje 24 mesecev. Po izteku akcijskega obdobja se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku.

Po izteku akcijskega obdobja se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih, zanje pa veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene rabe, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Mobilno 5G omrežje trenutno omogočamo na območju Mestne občine Kranj. Širitev 5G omrežja pa načrtujemo tudi v ostalih večjih krajih. Nadgradnja omrežja s ciljem večjega pokrivanja s 5G signalom se bo izvajala postopoma.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?