Telefonija

Kaj je to e-Telefon?

Gre za aplikacijo za telefoniranje po internetu, ki deluje na Windows PC in Android napravah.

Storitev e-Telefon omogoča opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev po internetu – tudi v tujini. Klic se obračunava po ceniku, kot bi klicali od doma. Ob vzpostavljenem klicu se klicanemu izpiše v ta namen izbrana telefonska številka. Prednost e-Telefona pred drugimi aplikacijami (skype, viber ...) je v tem, da sogovorniku ni treba namestiti aplikacije, ampak uporablja svoj stacionarni ali mobilni telefon.

Vaši klici potekajo po internetni povezavi, in to povsod, kjer imate na voljo brezplačni ali plačljivi dostop do interneta – torej doma in v tujini – v hotelih, restavracijah, lokalih, na sejmih, letališčih, avtobusnih postajah in drugje. Sogovornik vaš klic prejme na telefon, pri čemer se mu izpiše vaša izbrana telefonska številka. Pri takem klicu sogovornik praviloma ne opazi nobene razlike v primerjavi s klasičnim klicem, prav tako vam lahko na to številko klic tudi vrne. Edina razlika je, da klic poteka po internetu namesto po mednarodnih telefonskih linijah. Cena takšnega klica se obračuna po ceniku, kot bi klicali od doma.

Storitev e-Telefon je mogoče uporabljati tudi na mobilnih telefonih z operacijskim sistemom Android. Nastavitev ter uporaba je enaka kot pri Windows PC aplikaciji. Za uporabo e-Telefona prenesite aplikacijo (s portala T-2 Horizont – Prenos mobilne aplikacije za e-Telefon za Android) in naročite storitev, pri čemer izberite vašo telefonsko številko za e-Telefon.

Z e-Telefonom lahko ogromno prihranite in telefonirate brez meja! In ne pozabite, klici z e-Telefona v T-2 stacionarno kot tudi v T-2 mobilno omrežje so brezplačni!

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam