Internet

Kako si nastavim e-poštni naslov na portalu T-2 Horizont?

V portalu Horizont izberite ikono Nastavitve, nato izberete ikono Urejanje poštnih predalov in Dodajanje novega poštnega predala.

Pri T-2 vsak uporabnik oziroma tudi družinski člani dobijo brezplačni poštni predal (do 5 poštnih predalov). Vsak nadaljnji predal je plačljiv.

Velikost predala je 1 GB, poslana priponka pa je lahko velika največ 25 MB. Uporabniki, ki še vedno uporabljate domeno t-2.net, imate velikost poštnega predala 100 MB, mogoča je nadgradnja na 1 GB. Uporabniki z domeno t-2.si pa uporabljate velikost predala 1 GB. Uporabniki si lahko elektronske naslove ustvarite sami na portalu T-2 Horizont. Za prijavo potrebujete uporabniško ime (številka pogodbe) in geslo, ki ju prejmete ob sklenitvi pogodbe.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več