Internet

Kako si nastavim e-poštni naslov na portalu T-2 Horizont?

V portalu Horizont izberite ikono Nastavitve, nato izberete ikono Urejanje poštnih predalov in Dodajanje novega poštnega predala.

Pri T-2 vsak uporabnik oziroma tudi družinski člani dobijo brezplačni poštni predal (do 5 poštnih predalov). Vsak nadaljnji predal je plačljiv.

Velikost predala je 1 GB, poslana priponka pa je lahko velika največ 25 MB. Uporabniki, ki še vedno uporabljate domeno t-2.net, imate velikost poštnega predala 100 MB, mogoča je nadgradnja na 1 GB. Uporabniki z domeno t-2.si pa uporabljate velikost predala 1 GB. Uporabniki si lahko elektronske naslove ustvarite sami na portalu T-2 Horizont. Za prijavo potrebujete uporabniško ime (številka pogodbe) in geslo, ki ju prejmete ob sklenitvi pogodbe.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?