T-2 televizija na Android boxu

Pri T-2 boste kmalu našli rešitev, ki bo vaše priljubljene aplikacije kot so Facebook, Youtube, Netflix in še mnoge druge prenesla direktno na vaš domači televizijski ekran.

Predstavljamo predvajalnik in snemalnik MI TV BOX XIAOMI, ki bo poleg zrcaljenja vaših aplikacij na domači ekran, podpiral tudi T-2 televizijo.

Nameščen ima operacijski sistem Android TV 6.0. Za nemoteno delovanje poskrbi nadgrajeni štirijedrni procesor s frekvenco 2.0GHZ in 2 GB delovnega pomnilnika. Omogoča predvajanje HDR in 4K vsebin, upravljamo pa ga z bluetooth glasovnim daljincem. 

Podpira Google Cast, tako da vaše slike iz mobilnega telefona na TV sprejemnik prenesete z enim samim klikom. Prav tako lahko predvajate vaše posnetke, filme, serije in glasbo na televiziji s katerekoli vaše naprave.

Android predvajalnik se z domačim televizorjem poveže preko interneta. Združljiv je z vsemi vašimi napravami, tako da televizijo lahko upravljate kar z računalnikom ali telefonom. Kot smo navajeni pri telefonih, se operacijski sistem posodablja redno in samostojno, kar pomeni brezhibno delovanje najnovejših iger oziroma aplikacij. Nanj lahko povežete tudi miško, tipkovnico ali igralne konzole in uživate v igranju na velikem zaslonu. Postavite lahko tudi domači kino, saj omogoča povezavo s projektorjem.

Novosti

Android vsebine na vaši televiziji

Si želite pametni televizor? Pa ste pred časom ravno kupili novega, ki tovrstnih funkcij še ne podpira, a je obenem popolnoma funkcionalen? Enostavno rešitev boste našli v T-2 Klubu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?