Oranžni Optimum

Internet do 500/100 Mbit/s
Programska shema L

T4

Internet do 500/100 Mbit/s
10 GB prostora v Horizontu

Vse telekomunikacijske rešitve na enem mestu s paketom Oranžni Diamant HBO

Oranžni Diamant HBO je filmski paket z največ vsebine za vso družino in vključuje najhitrejši internet do 1000/200 Mbit/s na optičnem omrežju v Sloveniji (do 40/20 Mbit/s na xDSL) z že vključenim najsodobnejšim Wi-Fi 6 omrežjem. Storitve, ki jih paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v objemu zanesljivih tehnologij že danes.

Internet

(Mbit/s)

V paket sta vključena hitrost interneta 1000/200 Mbit/s (kar predstavlja najhitrejši internet v paketni ponudbi v Sloveniji v smeri proti internetu) ter brezžični internet Wi-Fi 6.

Televizija

Oranžni Diamant HBO vključuje programsko shemo XL HD z več kot 200 TV-programi, od tega kar 80 programi v HD ločljivosti. Vključuje tudi več kot 130 radijskih programov.

V paket so vključeni HBO Premium z aplikacijo Max, videoteka Epic Drama, aplikacija tv2go Mini ter časovne funkcije s TOP dogodki. Programsko shemo lahko še dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Telefonija

V paket Oranžni Diamant HBO sta vključeni:

 • stacionarna telefonska številka z neomejenimi pogovori v vsa slovenska omrežja;
 • mobilna telefonska številka v mobilnem paketu Oranžni Maxi, kjer imate na voljo neskončne pogovore, SMS- in MMS-sporočila ter prenos podatkov v T-2 omrežju.

Po želji lahko dodate še dve telefonski številki v poljubnem paketu.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Oranžni Diamant HBO vključuje 10 GB prostora v Horizontu. Po potrebi lahko zakupite dodaten prostor v oblaku, kjer lahko varno hranite svoje dokumente, fotografije, video posnetke ali glasbene vsebine.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni Diamant HBO velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja za prvih 6 mesecev, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Navedene internetne hitrosti veljajo na optičnem omrežju T-2. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064.  Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

Zakaj izbrati paket Oranžni Diamant HBO?

T-2 paketi so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak med njimi lahko najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakodnevnem življenju za delo in zabavo. Paket lahko oblikujete po svojih željah in tako nehati plačevati storitve, ki jih ne uporabljate!

Prednost izbire T-2 paketov:

 • Vse storitve v enem računu
 • Širok nabor dodatnih storitev
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
 • Prenos obstoječe telefonske številke
 • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Oranžni T-2 paketi so oblikovani po velikosti in vam omogočajo prav toliko, kolikor potrebujete.

Paket T-2 Oranžni Diamant HBO je paket za tiste, ki želijo več, saj vključuje vse, kar si želite in potrebujete od telekomunikacijskih storitev: najhitrejši internet v paketni ponudbi v Sloveniji, največjo programsko shemo z vključenim paketom HBO Premium, stacionarno in mobilno telefonijo ter prostor v oblaku Horizont!

Pogosta vprašanja za paket Oranžni Diamant HBO

Katere TV-programe vključuje programska shema v paketu Oranžni Diamant HBO?

Paket Oranžni Diamant HBO vključuje programsko shemo XL z več kot 200 programi, od tega 80 programi v HD, in programski paket HBO Premium. Kateri TV-programi so vključeni v programsko shemo XL, si lahko ogledate v Primerjalniku programskih shem, seveda pa jo lahko v paketu Oranžni Diamant HBO dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Kako se razlikujeta paketa Oranžni Diamant in Oranžni Diamant HBO?

Paket Oranžni Diamant HBO že vključuje programski paket HBO Premium, v paketu Oranžni Diamant pa si lahko sami izberete dodaten TV programski paket.

Ali paket vključuje telefonske številke za vse družinske člane?

V paket Oranžni Diamant HBO sta vključeni ena stacionarna telefonska številka ter ena mobilna telefonska številka v paketu Oranžni Maxi, ki vam omogoča neskončne pogovore, SMS- in MMS-sporočila ter prenos podatkov. 

Ali so za nakup dodatnih programskih paketov na voljo popusti?

Vsak dodatni programski paket se zaračuna po ceniku. Člani kluba si lahko ceno izbranega paketa znižajo z unovčenjem točk za popust.

Informativni izračun
 • Internet
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
  Programska shema XL HD
  Dostop do TV funkcionalnosti
Akcijska cena paketa
19,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - Oranžni Diamant / HBO - popust 6 mesecev (cena 19,99€) 19,99EURna mesec 19,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?