Oranžni Diamant HBO

Internet do 1000/200 Mbit/s
Programska shema XL HD

Vse telekomunikacijske rešitve na enem mestu s paketom Oranžni King

Ste pripravljeni na brezskrbno zabavo celotne družine? Oranžni King vam ponuja vse, kar potrebujete za nepozabna doživetja: obsežno programsko shemo z bogato izbiro vsebin za vse okuse, bliskovit 40/20 Mbit/s internet za nemoteno pretakanje in spletne igre ter najnovejšo Wi-Fi 6 tehnologijo za brezhibno povezljivost vseh naprav ter kar dve mobilni številki. Potopite se v svet zabave brez omejitev in ustvarite nepozabne spomine z Oranžnim Kingom!

Internet

(Mbit/s)

V paket sta vključena hitrost interneta 40/20 Mbit/s (kar predstavlja najhitrejši internet v paketni ponudbi v Sloveniji v smeri proti internetu) ter brezžični internet Wi-Fi 6. 

Televizija

Oranžni King vključuje 2 televizijska vmesnika ali 2 aplikaciji za TV, programsko shemo XL HD z več kot 200 TV-programi, od tega kar 80 programi v HD ločljivosti, ter več kot 130 radijskih programov.

V paket sta vključena 2 dodatna programska paketa po izbiri, videoteka Epic Drama, aplikacija tv2go ter časovne funkcije s TOP dogodki. Programsko shemo lahko še dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Telefonija

V paket Oranžni King so vključene:

 • stacionarna telefonska številka z neomejenimi pogovori v vsa slovenska omrežja;
 • 2 mobilni telefonski številki v mobilnem paketu Oranžni Maxi, kjer imate na voljo neskončne pogovore, SMS- in MMS-sporočila ter prenos podatkov v T-2 omrežju.

Po želji lahko dodate še dve telefonski številki v poljubnem paketu.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Oranžni King vključuje 1 TB prostora v Horizontu. Po potrebi lahko zakupite dodaten prostor v oblaku, kjer lahko varno hranite svoje dokumente, fotografije, video posnetke ali glasbene vsebine.

Izberi velikost

Zakaj izbrati paket Oranžni King?

T-2 paketi so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak med njimi lahko najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakodnevnem življenju za delo in zabavo. Paket lahko oblikujete po svojih željah in tako nehati plačevati storitve, ki jih ne uporabljate!

Prednost izbire T-2 paketov:

 • Vse storitve v enem računu
 • Širok nabor dodatnih storitev
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
 • Prenos obstoječe telefonske številke
 • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Oranžni T-2 paketi so oblikovani po velikosti in vam omogočajo prav toliko, kolikor potrebujete.

Paket T-2 Oranžni King je namenjen parom ali družinam z otroki, ki si želijo popolne izkušnje zabave in povezljivosti doma.

Pogosta vprašanja za paket Oranžni King

Kateri dodatni programski paketi so na voljo za izbiro?

V paket Oranžni King lahko brezplačno dodate dva dodatna programska paketa. Izbirate lahko med Voyo, Pink, Yugo 55+, VenusX, AmorX, Grand SlamX, Cinestar premiere, Pickbox NOW, Timmykids TV, Eros, Happy Dog, RedPoint Premium in English Club TV. Vsak naslednji dodatni programski paket se zaračuna redno po ceniku.

Ali so za nakup dodatnih programskih paketov na voljo popusti?

Vsak dodatni programski paket se zaračuna po ceniku. Člani kluba si lahko ceno izbranega paketa znižajo z unovčenjem točk za popust.

Ali paket vključuje telefonske številke za vse družinske člane?

V paket Oranžni King sta vključeni ena stacionarna telefonska številka ter dve mobilni telefonski številki v paketu Oranžni Maxi, ki vam omogoča neskončne pogovore, SMS- in MMS-sporočila ter prenos podatkov. Paket lahko nadgradite še z dodatnimi telefonskimi številkami s paketom po izbiri.

Informativni izračun
 • Internet
 • Ostalo
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
  Programska shema XL HD
  Dostop do TV funkcionalnosti
Akcijska cena paketa
49,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - Oranžni King - popust 12 mesecev (cena 49,99€) 49,99EURna mesec 49,99 EUR
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?