Oranžni Optimum

Izberite Optimum – pravo kombinacijo storitev, po optimalni ceni. Splet TV programov, zmogljivega interneta in mobilne naročnine po meri aktivne družine!
Že od 37,49 EUR na mesec Redna cena: 49,99 EUR

Paket Oranžni Optimum ponuja internet hitrosti 100/10 Mbit/s (20/2 na xDSL), programsko shemo L s kar 170 TV programi v standardni in visoki ločljivosti, stacionarno telefonsko številko in mobilno naročnino na mobilni paket MIDI s 1.000 minutami pogovorov v vsa slovenska omrežja, 1.000 SMS ali MMS sporočil in kar 1 GB podatkovnega prenosa.

Paket je na voljo po akcijski ceni 37,49 EUR (eno leto, ob vezavi za 24 mesecev, redna cena 49,99 EUR)

Internet

 • 20 Mbit/s - 2 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

shema L 180+ programov X
Osnovno Veliko
 • Programska shema L

  Paket L združuje 180+ TV programov v standardni in HD ločljivosti in je namenjen povprečni družinski uporabi televizije. Paket L med drugim vsebuje 10 športnih, 8 filmskih, 10 otroških programov, 15 dokumentarnih programov in 25 nacionalnih oz. regionalnih programov.

 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni Optimum velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Ugodnejša cena 37,49 EUR velja za prvo leto obdobja vezave. Akcijska cena velja za nove naročnike paketa, ki pred pričetkom koriščenja te akcije nimajo sklenjenega veljavnega aneksa za vezavo za katerega od drugih paketov iz paketne ponudbe T-2. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje nas obiščite v eni izmed naših poslovalnic ali pokličite brezplačno telefonsko številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Cene za nadgradnje mobilnih paketov Brezčasni S, M in L so prikazane s 50% popustom za prvo leto ob podpisu aneksa dvoletne vezave.

Informativni izračun
 • Internet
  20 Mbit/s - 2 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  Brezčasni Midi
 • Televizija
Akcijska cena paketa
37,49EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 12 mesecev 25% popusta na osnovno paketno ponudbo 37,49EURna mesec 49,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Vas lahko obveščamo o novih objavah in produktih?