T4

Internet do 500/100 Mbit/s
10 GB prostora v Horizontu

Oranžni Optimum

Internet do 500/100 Mbit/s
Programska shema L

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

T2 TV+NET je skrbno izbran paket za ogled video vsebin, spletne igre in zabavo! Združuje hiter internet s hitrostjo 20/10 Mbps za brezhibno povezljivost, osnovno programsko shemo z izbrano ponudbo TV programov in dostop do TV2GO Mini za ogled vaših najljubših vsebin kjerkoli in kadarkoli. Paket vsebuje vse, kar potrebujete za brezskrbno digitalno izkušnjo!

Internet

(Mbit/s)

V paket sta vključena hitrost interneta 20/10 Mbit/s ter brezžični internet. 

Televizija

T2 TV+NET vključuje programsko shemo S z več kot 60 TV-programi ali dodatnim TV paketom po izbiri in dostopom do TV-funkcionalnosti (Avditorij, Videoteka, snemalnik, spored). Vključuje tudi več kot 130 radijskih programov.

Izbirate lahko med paketi PINK, Yugo 55+, Voyo, Cinestar Premiere, HBO Premium, Pickbox NOW, Timmykids TV, Mezzo VOD, Minimax VOD, Eros VOD, VenusX, Amor X, Red Point Premium, Grand SlamX in Passion X.

Paket prav tako vključuje dostop do aplikacije T-2 tv2go Mini, s katero lahko kjerkoli in kadarkoli spremljate TV-program na telefonu, tablici ali računalniku.

Programsko shemo lahko še dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Horizont

Paket T2 TV+NET vsebuje 10 GB postora v Horizontu. Po potrebi zakupite dodatni prostor v oblaku, ki ga lahko izkoristite za varno hranjenje svojih dokumentov, fotografij, video posnetkov ali glasbenih vsebin.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa T2 TV+NET velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 6 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja za prvo leto obdobja vezave, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča oziroma v kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (npr. prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva). Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

Zakaj izbrati paket T2 TV+NET?

T-2 prilagodljivi paketi so namenjeni uporabnikom, ki želijo nabor storitev prilagoditi svojim potrebam in željam. Vključujejo različne kombinacije storitev, kot so T-2 televizija, mobilni paketi in internet.

Prednost izbire T-2 paketov:

 • Vse storitve v enem računu
 • Širok nabor dodatnih storitev
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
 • Prenos obstoječe telefonske številke
 • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

T-2 paketi so popolnoma prilagojeni vašim zahtevam in potrebam, po želji pa jih lahko še dopolnite.

Paket T2 TV+NET je primeren za tiste, ki imajo radi dobro TV zabavo, hkrati pa potrebujejo stabilen in hiter internet.

Pogosta vprašanja za paket T2 TV+NET

Kaj naj izberem, če potrebujem tudi mobilno telefonijo?

Paket T2 TV+NET vključuje le televizijo in internet, če potrebujete tudi mobilno telefonijo, vam predlagamo izbiro paketa Oranžni Optimum ali prilagodljivi paket T4.

Kaj naj izberem, če potrebujem še hitrejši internet?

V paketu T2 TV+NET lahko nadgradite internetno hitrost vse do 2,5/2,5 Gbit/s na optičnem omrežju in do 60/25 Mbit/s na xDSL. Lahko pa izberete paket z najhitrejšim internetom v paketni ponudbi Oranžni Diamant HBO.

Ali so za nakup dodatnih programskih paketov na voljo popusti?

Vsak dodatni programski paket se zaračuna po ceniku. Člani kluba si lahko ceno izbranega paketa znižajo z unovčenjem točk za popust.

Informativni izračun
 • Internet
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Televizija
  Dostop do TV funkcionalnosti
Akcijska cena paketa
19,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - T2 TV+NET – popust 6 mesecev (cena 19,99€) 19,99EURna mesec 19,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?