T4 START

Za vse, ki želite zanesljiv internet za brskanje po spletu, radi poklepetate po telefonu, predvsem pa uživate, kadar si lahko privoščite večer pred televizorjem. T4 START vam ponuja več kot 130 TV programov.
Že od 25,49 EUR na mesec Redna cena: 33,99 EUR

Paket T4 START vam prinaša internet hitrosti 5/5 Mbit/s, da lahko udobno brskate po spletu z različnimi napravami. Uporabljate lahko stacionarni in mobilni telefon ali izberete dva mobilna priključka. V paketu je vključena TV programska shema M z več kot 130 programi, zato vam nikoli ne bo dolgčas. Mobilni paket lahko povečate, druge storitve pa so vedno vključene v opisanem obsegu.

 

V akciji "Kdaj, če ne zdaj" lahko T-2 storitve 2 meseca preizkušate brezplačno!*

 

Preglejte paket in ga prilagodite vašim potrebam:

Internet

xDSL do 4/0,5 Mbit/s

 • FTTH do 5/5 Mbit/s

Televizija

shema M 130+ programov X
Osnovno Veliko
 • Programska shema M

  Paket M združuje 130+ programov v standardni in HD ločljivosti, namenjen je tistim, ki ne gledajo veliko televizije. Paket M med drugim vsebuje 7 športnih, 5 filmskih, 6 otroških programov, 9 dokumentarnih in 25 nacionalnih oz. regionalnih programov.

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija »Kdaj, če ne zdaj« velja za nove naročnike T-2, ki v času trajanja akcije sklenejo naročniško razmerje za pakete T2, T3 ali T4, ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Obdobje vezave prične teči z dnem vključitve naročenega paketa, naročnik pa lahko v preizkusnem obdobju prvih dveh mesecev storitve, vključene v ceno osnovnega paketa, uporablja brezplačno ter brez stroškov odstopi od pogodbe. Vse ostale storitve, ki niso zajete z osnovno paketno naročnino, T-2 naročniku zaračuna po ceniku. Po koncu preizkusnega obdobja se naročniku prične obračunavati mesečna naročnina za naročeni paket s 25 % popustom na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa za obdobje enega leta.  T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve naročila storitev pod pogoji akcije "Kdaj, če ne zdaj" v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. večkratni brezplačni preizkus storitev na isti lokaciji). Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo.  Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2, spletno stran T-2 https://www.t-2.net/ ali pokličite kontaktno številko 064 064 064.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 5/5 Mbit/s
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
25,49EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - preizkusno obdobje 2. mesecev + 12 mesecev 25% popust 25,49EURna mesec 33,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam