T4 START

Za vse, ki želite zanesljiv internet za brskanje po spletu, radi poklepetate po telefonu, predvsem pa uživate, kadar si lahko privoščite večer pred televizorjem. T4 START vam ponuja več kot 130 TV programov.
Že od 25,49 EUR na mesec Redna cena: 33,99 EUR

Paket T4 START vam prinaša internet hitrosti 5/5 Mbit/s, da lahko udobno brskate po spletu z različnimi napravami. Uporabljate lahko stacionarni in mobilni telefon ali izberete dva mobilna priključka. V paketu je vključena TV programska shema M z več kot 130 programi, zato vam nikoli ne bo dolgčas. Mobilni paket lahko povečate, druge storitve pa so vedno vključene v opisanem obsegu.

Za nove naročnike v akciji: dve leti, 25 odstotkov popusta!

 

Preglejte paket in ga prilagodite vašim potrebam:

Internet

xDSL do 4/0,5 Mbit/s

 • FTTH do 5/5 Mbit/s

Televizija

shema M 130+ programov X
Osnovno Veliko
 • Programska shema M

  Paket M združuje 130+ programov v standardni in HD ločljivosti, namenjen je tistim, ki ne gledajo veliko televizije. Paket M med drugim vsebuje 7 športnih, 5 filmskih, 6 otroških programov, 9 dokumentarnih in 25 nacionalnih oz. regionalnih programov.

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

2 Priključka X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija -25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

"Najcenejši četverček v Sloveniji« temelji na raziskavi trga paketne ponudbe četverčkov (internet, televizija, mobilna in stacionarna telefonija) v Sloveniji na dan 30.1.2017

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 5/5 Mbit/s
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
25,49EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 24 mesecev 25% popusta 25,49EURna mesec 33,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam