Prijazni T-2 paketi

Izberite si paket, ki popolnoma ustreza vašim potrebam in vam hkrati omogoča prihranek. Izberite sveže T-2 pakete Oranžni, prvo leto le 19,99 EUR na mesec.

Kateri paket je primeren zame?

Pri T-2 vam omogočamo, da izberete popoln paket, ki bo zadovoljil vse vaše želje in potrebe. T-2 ponudba je oblikovana z mislijo na uporabnika – prav vsak lahko najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakodnevnem življenju za delo in zabavo. Povežite izbrane storitve v paket in izkoristite številne ugodnosti, ki jih prinaša paketna ponudba. Paketi se razlikujejo glede na obseg vključenih storitev. 

Ponudba paketov Oranžni

Izbirate lahko med najobsežnejšim paketom, Oranžni Diamant, začetnim paketom, Oranžni Start, ter Oranžnim Optimumom, ki ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

19,99 EUR /mesec

 • Hitrost interneta do 1000/200 Mbit/s
 • Programska shema XL HD z več kot 190 programi
 • Dodaten TV paket: HBO Premium z vključenim HBO Max.
 • TV časovne funkcije
 • Mobilna televizija tv2go Mini
 • Stacionarna telefonska številka z neomejenimi pogovori v vsa slovenska omrežja
 • Mobilni paket Oranžni Maxi

Redna cena: 81,99 EUR

19,99 EUR /mesec

 • Hitrost interneta do 500/100 Mbit/s
 • Programska shema L z več kot 170 programi
 • Mobilna televizija tv2go Mini
 • Stacionarna telefonska številka z neomejenimi pogovori v omrežju T-2
 • Mobilni paket Oranžni Mini z neomejenimi minutami, neomejenimi sporočili SMS/MMS in 5 GB podatkov

Redna cena: 58,99 EUR

19,99 EUR /mesec

 • Hitrost interneta do 100/20 Mbit/s
 • Programska shema M z več kot 120 programi
 • Stacionarna telefonska številka z neomejenimi pogovori v omrežju T-2
 • Mobilni paket Oranžni Mini z neomejenimi minutami, neomejenimi sporočili SMS/MMS in 5 GB podatkov

Redna cena: 43,99 EUR

Zadovoljstvo
Zadovoljstvo

Kaj navdušuje uporabnike T-2 storitev?

Pri T-2 smo ponosni na največji delež naročnikov v Sloveniji, ki prepoznajo našo tehnološko naprednost, inovativnost ter družbeno odgovornost. Naročniki so zadovoljni z dostopnostjo, odzivnostjo in prijaznostjo naših svetovalcev ter tehnične podpore. Hkrati cenijo program zvestobe z ugodnostmi in razmerje med ceno, ponudbo ter kakovostjo paketov.

Preberite več
Mobilna telefonija
V vseh paketih

Mobilna telefonija vedno vključena

Ne spreglejte posebnosti T-2 paketov Oranžni - vedno vključujejo tudi mobilno telefonijo. Zato vam ni treba dodatno plačevati za prvo mobilno številko. Če potrebujete več številk, pa lahko enostavno dodate naročnine k vašemu paketu. Prav tako vam nudimo dodatne akcijske popuste.

Preverite mobilne pakete
Prijazni paketi

Pri T-2 si lahko izberete sebi prijazen paket, narejen po vaših željah. Preprosto si izberete tisto, kar vam najbolj ustreza in kar resnično potrebujete za vaš vsakdan. Paketi so narejeni tako za ljubitelje klasike, kot tudi za tiste malo bolj zahtevne uporabnike, ki si želite še več. In prav to vam želimo dati. Skozi tehnologijo vam želimo podariti pristen stik z drugimi tudi na daljavo in ohraniti občutek povezanosti. Z našimi paketi je pogovor z vašimi najbližjimi bolj dostopen in oseben, večeri ob najljubših oddajah pa še bolj prijetni.

Prijazne storitve

Tudi pri naših telekomunikacijskih storitvah stremimo k prijaznemu pristopu, ki temelji na spoštovanju ter pozornosti do uporabnikovih potreb in želja. S sodobno telefonijo, vrhunskim internetom in pestro televizijsko ponudbo želimo zagotoviti učinkovito in zanesljivo podporo vsem uporabnikom. S poudarkom na prilagodljivosti, dostopnosti in enostavni uporabi vas želimo povezati in postaviti v središče naše telekomunikacijske zgodbe.

Prijazna cena

Pri T-2 nenehno vlagamo trud v razvoj tehnologije, ponujamo prilagojene rešitve in skrbimo za svoje uporabnike z najnovejšimi storitvami. Zavedamo se, da na trgu nismo najcenejši, a si upamo trditi, da z naprednimi in kakovostnimi storitvami ponujamo prijazno ceno in le najboljše za vas. Enostavnost, privlačnost in učinkovitost naših storitev so edinstvene lastnosti, ki ustvarijo prijazno uporabniško izkušnjo vsakega posameznika. 

Prijazni uporabniku

V svetu tehnologije preživite večino svojega življenja, zato smo mi tu, da vam zagotovimo udobno, varno in hitro uporabo telekomunikacijskih storitev. Vsakodnevne spremembe od nas zahtevajo nenehno učenje in prilagajanje. Zato vam pri T-2 zagotavljamo preprosto uporabo storitev, ki so primerne za vsakogar. Prav tako poskrbimo, da ste vedno v koraku s časom in obdani z najnovejšimi informacijami za lažje osebno in poslovno komuniciranje. Trudimo se, da smo z našim delom prijazni vsakemu uporabniku, ga razumemo ter mu na prijazen način pomagamo pri uresničevanju želja in reševanju morebitnih težav.

Prijazni, ko nas potrebujete

V primeru, da si želite naših storitev, pa ne veste kaj izbrati, vam naši prijazni svetovalci z veseljem pomagajo. Predstavijo vam vse prednosti naše ponudbe in svetujejo pri izbiri pravega paketa za vas. Prav tako so tu, ko se pojavijo tehnične težave, ki jih karseda hitro odpravijo. Zavedamo se, da je dostopnost informacij danes zelo pomembna, zato so vam svetovalci na voljo vse dni v tednu, 24 ur na dan za vsa vprašanja in ekspresno pomoč, saj opravijo kar 50% klicev v manj kot 30 sekundah.  

Menjava operaterja je enostavna - vse uredimo mi

1. Korak

1. Korak

Izberite pravi paket zase. Prav vsak bo med našo ponudbo našel pravega. Če potrebujete pomoč pri izbiri, nas pokličite na 064 064 064, z veseljem pomagamo izbrati pravo kombinacijo storitev po vaši meri.

2. Korak

2. Korak

Podpišite pogodbo, ki vam jo bomo poslali po navadni ali elektronski pošti. Podpis lahko uredite tudi z enostavno aplikacijo ePero na spletu.

3. Korak

3. Korak

Priklopimo T-2 storitve in poskrbimo za odjavo od prejšnjega operaterja. Medoperaterski prehod poteka sočasno, v istem dnevu, tako ob menjavi operaterja ne boste ostali brez storitev.

T-2 Paketi

Imate vprašanja

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

 

Vprašajte nas
Opombe

 

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa T4, T3, T2 NET + MOBIL, T2 TV + TEL,  Oranžni Diamant, Oranžni Optimum ali Oranžni Start velja za nove naročnike T-2, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja le za nove naročnike, ki v obdobju treh (3) mesecev pred naročilom paketa niso imeli sklenjene naročniške pogodbe s T-2. Popust velja za prvo leto obdobja vezave, po izteku akcijskega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča oziroma v kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (npr. prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva). Za več informacij o ponudbi obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net ali pokličite številko 064 064 064.  Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?