Oranžni King

Kralj med paketi  

Neskončna zabava za vso družino s premium paketom.  

Novo v ponudbi

T-2 Varuh

Mobilnost in svoboda gibanja - kjerkoli in kadarkoli.

TOP MODEL MESECA

Samsung Galaxy A35

Ob nakupu 2x darilo

Mobilno + TV

Prijazni paketi

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami in ugodnimi naročniškimi paketi. Izberite sebi najbolj prmernega in ga po želji nadgradite.

Prijazno optično omrežje

Z izbiro optičnega omrežja bo zmogljivost prenosa podatkov večja in omrežje bolj stabilno. Priklopite se na optiko in nadgradite delovanje vaših storitev.

Mobilno

PRIJAZNI MOBILNI PAKETI

Izberite prijazni mobilni paket Oranžni s klici, SMS in MMS sporočili v vsa slovenska omrežja. Dodajte še količino prenosa podatkov po vašem okusu za doma ali v EU.

Praznujemo 20 let

Izkušnje, inovativnost in zanesljivost so naša ključna vodila že 20 let. V tem času smo z vami gradili prihodnost telekomunikacij in postavljali nove standarde. Prvi smo pripeljali optiko do fizičnega uporabnika, prvi svojim strankam omogočili videoteko, prvi ponudili oznake TOP dogodkov na športnih prenosih, prvi omogočili 7-dnevni časovni zamik ter prvi ponudili Wi-Fi 6. Hvala, ker ste tudi vi del naše zgodbe.

Izbrane ugodnosti v T-2 Klubu

Vse naše člane T-2 kluba razvajamo s številnimi ugodnostmi, ki jih lahko izkoristijo pri nakupu novega telefona, prenosnika, televizije ali drugih pripomočkov. 

Pametni telefon Doro 8200 + ura Doro Watch
QLED TV TCL 55'' + čistilec zraka
Aparat za sladoled Vitalia FitGelato

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?