T-2 televizija

APLIKACIJA ZA
PAMETNE
NAPRAVE

Prelistajte
najnovejši katalog
november 2018.

Najnovejšo različico boste
našli pod zavihkom T-2 Klub, Virtualni katalog.

Telefon + TV

Paketi

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami in ugodnimi naročniškimi paketi. Izberite sebi najbolj prmernega in ga po želji nadgradite.

Optika

Z izbiro optičnega omrežja bo zmogljivost prenosa podatkov večja in omrežje bolj stabilno. Priklopite se na optiko in nadgradite delovanje vaših storitev.

Tv2go

Prenesite aplikacijo tv2go in jo testirajte brezplačno na katerikoli vaši napravi. Glejte T-2 televizijo kjerkoli in kadarkoli, za nazaj ali v živo.

Zakaj izbrati T-2

Širimo in vzdržujemo lastno optično omrežje v Sloveniji. Omogočamo ogled vsebin v visoki in 4k ločljivosti. Naročnikom ponujamo prilagodljive naročniške pakete in 24 urno podporo, vse dni v letu. V središču tehnologije ste vi. Varno jo bomo pripeljali v vaše domove in poskrbeli za njeno brezhibno delovanje.

Novembrski popusti v T-2 Klubu

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?