HBO

Obogatite svoj vsakdan s filmskimi uspešnicami in zanimivimi serijami.
7,99 € EUR na mesec

Dodatni programski paket vsebuje programe HBO, HBO 2 in HBO 3.

HBO: PREMIERE BLOCKBUSTERJEV IN NAJNOVEJŠIH SERIJ.

  • vsak mesec več kot 150 filmov, od tega 20 premier,
  • nagrajene megapopularne serije,
  • koncerte in ekskluzivne dogodke,
  • kontroverzne dokumentarce,
  • program brez oglasov in s slovenskimi podnapisi.

HBO 2: ZABAVA ZA CELOTNO DRUŽINO.

HBO 2 prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino. Čez dan bodo najmlajši uživali v družinskih filmih in otroških vsebinah, zvečer pa bodo na sporedu komedije, trilerji, akcijski filmi in drame za vsak okus. 

HBO 3: NAJBOLJŠE HBO ZGODBE.

Uživajte v kultnih serijah, ki so na novo opredelile žanr in postale del kulture, ali pa skupaj z milijoni gledalcev spremljajte nove serije prepoznavne po HBO kvaliteti in izvrstnosti.  Poleg najbolj zaželjenih hitov ameriške HBO produkcije, novi kanal prinaša tudi priljubljene serije drugih studiev, kot tudi serije  HBO Europe produkcije. Program dopolnjujejo tudi previdno izbrani filmi, ki se predvajajo čez dan ali v poznih večernih urah. 

Ob 24 mesečni vezavi vam ponujamo 25% popust na naročilo paketa HBO. Paket lahko naročite tudi brez vezave in brez promocijskega obdobja po redni ceni 7,99 EUR mesečno. Za več informacij si preberite splošne pogoje. Za postopek naročanja pa lahko pokličete našo brezplačno številko 064 064 064.

Želite izvedeti več
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?