Kabelsko omrežje

Pester nabor televizijskih in radijskih programov z možnostjo ogleda na več televizorjih in uporabo vaših obstoječih inštalacij.

T-2 storitve na kabelskem omrežju

Naše storitve ponujamo tudi preko kabelskih omrežij v Mirni, Podpeči, Loški dolini, Ivančni Gorici, Metliki, Kamniku ter na Jesenicah. Storitve lahko uporabljate preko trenutnega koaksialnega omrežja. Izberete lahko paketno ponudbo storitev ali pa naročite samostojne storitve, na primer zgolj televizijo z izbrano TV programsko shemo.

Paketna ponudba

Naročniki lahko izbirajo celotno paketno ponudbo. Na voljo so že sestavljeni Oranžnimi paketi, pri katerih lahko nadgradite mobilni paket in prilagodljivi paketi (TV+TEL, T4), kjer si vsak uporabnik sestavi paket po svoji meri (hitrost interneta, programska shema, mobilni paket).

Televizija

Na T-2 kabelskem omrežju lahko spremljate več kot 300 televizijskih programov in 150 radijskih programov. Vključenih je čez 90 programov v visoki ločljivosti (HD), nekateri pa tudi v 4K (pod posebnimi pogoji). Vse programe lahko spremljate v digitalnem zapisu, kar vam omogoča bistveno večjo kakovost slike in zvoka.

Ob uporabi IPTV sprejemnika lahko naročniki izbirate med vsemi programskimi shemami in dodatnimi programskimi paketi. Če uporabljate DVB-C sprejemnik, pa lahko izbirate le med spodnjimi dodatnimi programskimi paketi.

Časovni zamik tudi na kabelski TV

Izkoristite prednosti obeh svetov. Glejte program v živo preko kabelskega omrežja, za ogled programov preko časovnega zamika pa hibridni TV vmesnik Amiko uporablja internetno povezavo.

T-2 programske sheme

Na kabelskem omrežju lahko izbirate med programskimi shemami:

M L XL HD
130+ programov 180+ programov 230+ programov
13,99 € / mesec 16,99 € / mesec 21,99 € / mesec
Več informacij Več informacij Več informacij

Programska shema S na kabelskem omrežju ni na voljo.

Dodatni programski paketi

Naročite lahko še dodatne TV pakete:

Programski paket Cena
HBO Premium 9,99€ / mesec
Cinestar 5,99€ / mesec
Yugo 8,99€ / mesec
Pink 8,99€ / mesec
Red Point Premium 7,99€ / mesec
Grand Slam X 7,99€ / mesec
Amor X 4,99€ / mesec
Cinemax 4,49€ / mesec
Voyo 7,99€ / mesec
Venus X 5,99€ / mesec
Rus 5+ 7,99€ / mesec

Ostale dodatne programske pakete najdete na tej povezavi. Naročilo je možno le ob uporabi IPTV sprejemnika.

Cenik ostalih storitev televizije:

Storitev Cena
Dodatni IP TV sprejemnik* 4,49€ / mesec
Dodatna DVB-C kartica 1,99€ / mesec
DVB-C MPEG4 sprejemnik Reverz
PCMCIA CAM Modul Reverz

* IP TV sprejemnik je možno naročiti le v primeru, če imate naročen tudi internet.

Samostojne storitve

Če želite uporabljati le nekatere storitve, se lahko odločite tudi za naročilo samostojniih storitev preko kabelskega omrežja.

Televizija

Samostojna storitev T-2 televizija zagotavlja TV funkcionalnosti, programsko shemo pa si izberete sami. Cena samostojne TV znaša 9,99 € mesečno.

Internet

Preko kabelskega omrežja lahko naročite tudi samostojni internet, izbirate lahko med hitrostmi:

Storitev Cena
10/1 Mbit/s + Wi-Fi 24,99€ / mesec
50/5 Mbit/s + Wi-Fi 29,99€ / mesec
100/10 Mbit/s + Wi-Fi 34,99€ / mesec

Pametna Wi-Fi mreža

Stabilna in hitra brezžična internetna povezava v vsakem kotičku vašega doma! Sistem Wi-Fi Mesh poskrbi za 100 % pokritost signala v vseh prostorih in nadstropjih, tudi v velikih stanovanjskih hišah, kjer je bila popolna pokritost doslej izziv.

Telefonija

Naročite lahko tudi samostojni IP, PSTN ali ISDN telefonski priključek. Mesečni strošek znaša 4,79 € na mesec.

Kako naročiti?

Za pripravo ponudbe za priklop storitev preko kabelskega omrežja nas lahko pokličete na številko 064 064 064, nam pišete na info@t-2.net ali obiščite najbližjo poslovalnico. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

Uporabne povezave

Seznam programskih shem se nahaja tukaj.

Vrstni red programov na kabelski televiziji se nahaja na seznamu.

Kratka navodila o televiziji si lahko preberete tukaj.

Ceniki T-2 storitev

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?