Sprememba ponudbe s 1.3.2018

Obvestilo o spremembah ponudbe in prilagoditvi cen

Spremembe pogojev na trgu distribucije TV programov v Sloveniji v lanskem letu in letos, ob rasti indeksa cen življenjskih potrebšcin, so tudi v T-2 povzrocile spremembe v naši ponudbi in posledicno prilagoditve cen. Poleg omenjenega s 1. marcem 2018 uvajamo nov, enostavnejši cenik mednarodne telefonije. Poudariti pa želimo, da ponudba in cene mobilne telefonije ostajajo nespremenjene.

Nekateri izdajatelji najbolj gledanih televizijskih programov, med njimi POP TV, Kanal A, Kino, Oto, Brio, Planet TV in Sport Klub, so namrec napovedali znatno zvišanje cen svojih vsebin tudi v letošnjem letu. Stroški programskih pravic so se tako povecali do te mere, da v T-2 ne moremo prevzeti celotnega bremena stroškov nase, zato smo z mesecem marcem primorani prilagoditi cene paketov in TV shem. S 1. marcem 2018 bo tako v T-2 zacel veljati nov cenik TV programskih shem S, M, L in XL HD, ki vsebujejo od 60+ do 225+ programov, in bodo višje za 1 do 2 EUR. Zaradi prej omenjenih razlogov bodo za 1 EUR višje tudi cene tržnih paketov, ki ne vkljucujejo TV shem (T2 TV+TEL, T2 TV+NET, T2 NET+MOBIL, T3 MEGA, T3 GIGA, T3 TERA, T4 20M, T4 OPTIKA, T4 MEGA, T4 GIGA in T4 TERA). Mesecne narocnine tržnih paketov, ki vkljucuje TV sheme (Oranžni diamant, Oranžni diamant HBO, T4 King, T4 Start in Brezcasni VDSL), bodo višje za 2 EUR. Hkrati pa krepimo enega od bolj priljubljenih paketov, T4 Start, ki bo odslej namesto osnovnega mobilnega paketa XS brez vkljucenih klicev, SMS ali prenosa podatkov, vkljuceval mobilni paket Brezcasni Mini. Uporabniki paketa T4 Start bodo tako lahko brezskrbno klepetali po telefonu, pošiljali sporocila ter tudi brskali po internetu, saj bodo po novem v ceno paketa imeli že vkljucenih 200 minut klicev v vsa slovenska omrežja, 200 SMS ali MMS sporocil in 200 MB podatkovnega prenosa na mesec.

Poenotenje pa se zaradi skorajšnje uveljavitve 4K TV vmesnikov z novimi funkcionalnostmi obeta tudi pri najemnini dodatnih TV vmesnikov, kjer bo odslej veljala enotna
cena 3,99 EUR, ne glede na tip vmesnika.

Del prilagoditev predstavlja tudi poenostavitev cenika na podrocju mednarodne telefonije oziroma klicev v tuja fiksna in mobilna omrežja. Nov in enostavnejši model namrec vkljucuje pet obmocij oziroma t. i. cenovnih razredov, v katere so razvršcene posamezne države. Najugodnejše je prvo obmocje, v katerega je vkljucenih 23 evropskih držav, klic v njihov fiksno omrežje stane 0,15 EUR/min, v mobilno pa 0,22 EUR/min. Cena klica je enaka, ne glede na to, ali je klic opravljen iz T-2 fiksnega ali mobilnega omrežja. Prav tako na ceno klica ne vpliva to, v katerem fiksnem ali mobilnem omrežju posamezne države se v tistem trenutku nahaja klicana oseba.

Spremembe narocnine na mobilnih paketih niso del tokratne prilagoditve cen in ponudbe.

Vec informacij: https://www.t-2.net/spremembe-splosnih-pogojev-poslovanja

Pri tem vas obvešcamo, da lahko narocniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo v skladu z 31. cl. Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2, 52. cl. Splošnih pogojev uporabe storitev preko mobilnega omrežja in dolocilom 2. odst. 129. cl. ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez sankcije odstopi od narocniške pogodbe, ce se s predlaganimi spremembami ne strinja. Ta pravica ne posega v zapadle in neplacane obveznosti narocnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti narocnikov. Narocnik, ki je ob sklenitvi narocniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od narocniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izrocena, in placal uporabninov za cas uporabe terminalske opreme, T-2 pa mu bo vrnil kupnino.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?