Paket HD

Ne pristajajte na kompromise – izkoristite tehnologijo, ki jo podpira vaš televizijski sprejemnik. Glejte šport, filme in dokumentarce v vrhunski sliki, polni podrobnosti. Izberite HD paket s programi v visoki ločljivosti.
8,99 € EUR na mesec

Televizorji, izdelani v zadnjih letih, omogočajo prikazovanje zares vrhunske slike v visoki resoluciji HD (High Definition). Če ste televizor kupili pred kratkim, verjetno omogoča predvajanje polne ločljivosti (Full HD) ali celo najboljše ločljivosti 4K (Ultra HD). Ogled vsebin v visoki resoluciji je še toliko večji užitek, zato naročnikom T-2 televizije ponujamo paket izbranih TV programov, predvajanih v visoki ločljivosti.

HD paket ponuja veliko izbiro programov z vsebinami iz narave, športa in mode. To so zagotovo vsebine, ki jih želite videti v odlični ločljivosti, saj so tako še bolje prikazane vse podrobnosti, užitek ob gledanju pa je neprimerno večji.

HD paket vključuje dokumentarne, športne in tuje nacionalne ter komercialne programe:

Dokumentarni TV programi:
- Animal Planet HD
- Discovery HD
- History Channel HD
- National Geographic
- National Geographic Wild HD
- Travel Channel HD

Športni TV programi:
- Eurosport HD
- Šport TV 1 HD
- Šport TV 2 HD
- Trace Sports HD

Tuji nacionalni in komercialni TV programi:
- Fashion TV HD
- My Zen HD

Kako lahko naročim HD paket?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Imate vprašanje?

 

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?