Prenos številke

Naj vaša pametna odločitev ne zmede klicateljev – kljub menjavi operaterja ostanite dosegljivi na isti številki.

Zakaj bi vsem sporočali svojo novo številko, če lahko obstoječo preprosto prenesete k nam? Postopek prenosa je popolnoma preprost in zagotovo vam prihrani marsikatero neprijetnost, ki jo s seboj prinese menjava številke.

Vso komunikacijo z vašim trenutnim operaterjem bomo opravili mi in vam zagotovili prehod v T-2 omrežje brez prekinitev.

Kako lahko uredim prenos številke? 

Najbolje je to urediti hkrati s priklopom v T-2 omrežje, saj mora biti številka aktivna, da jo lahko prenesete. Ko oddate vlogo za priklop, izpolnite še obrazec za ohranitev številke. Če tega ne uredite ob sklenitvi naročniškega razmerja, boste prejeli našo številko iz bloka številk 0590 xxxxx, svojo prejšnjo številko pa boste lahko prenesli, dokler bo aktivna – ko bo enkrat neaktivna ali preklicana, je ne boste mogli več prenesti. 

Prenos številke lahko zahtevate, če ste lastnik priključka (naročnik telekomunikacijskih storitev), in sicer od operaterja, ki je številko dodelil. Če je lastnik priključka pravna oseba (na primer podjetje, v katerem ste zaposleni), mora zahtevo za prenos podpisati pooblaščena oseba.

Želite izvedeti več

Katere dokumente potrebujem za prenos številke?

Za prenos telefonske številke nam sporočite številko sklica z bančnega računa, ki ne sme biti starejši od treh mesecev. Številko bomo v T-2 omrežje prenesli popolnoma brezplačno. Če vam bo prejšnji operater zaračunal stroške prenosa, ki ne smejo biti višji od 5 € za posamezno številko ali 200 € za prenos več številk hkrati, vam ob predložitvi dokazila o plačilu strošek v celoti vrnemo. 

Če želite, da se vam ob klicu predvaja najava, da je bila številka prenesena, to lahko naročite s pisno zahtevo v eni od naših poslovalnic. Najavo vam bomo uredili brezplačno.

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam