T-2 kabelsko omrežje

Naše storitve ponujamo tudi na kabelskem omrežju v Mirni, Podpeči, Loški dolini in Kamniku, kmalu pa bodo na voljo tudi na Jesenicah.

Ob prehodu na T-2 bodo naročniki prešli na popolnoma digitalno tehnologijo, ki zagotavlja izjemno kakovosten in stabilen sistem zagotavljanja storitev. S tem pa ukinjamo analogne TV in radijske kanale. Uporabnikom, ki so do sedaj uporabljali le analogne TV in radijske programe oz. njihov TV sprejemnik ne podpira DVB-C prenosa, priporočamo, da se nam oglasijo na številko 064 064 064, da se z nami dogovorijo o dostavi dodatne opreme, ki bo potrebna za spremljanje naših signalov.

V prehodnem obdobju prevzema je za naročnike odprta celotna programska shema. Seznam in vrstni red programov najdete na tej povezavi.

Na T-2 kabelskem omrežju lahko spremljate čez 300 televizijskih in 150 radijskih programov. Vključenih je več kot 90 programov v visoki ločljivosti (HD), nekateri pa tudi v 4K. Vse programe lahko spremljate v digitalnem zapisu, kar vam omogoča bistveno večjo kakovost slike in zvoka. Televizijski signal  lahko razdelite na več TV sprejemnikov z dodatno DVBC kartico. Vse informacije o kartici in sprejemniku najdete na tej povezavi.

Mirna, Podpeč in Loška dolinaKamnik in Jesenice

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?