Videoteka Hustler

Videoteka legendarne produkcijske hiše filmov za odrasle. Dolgoletna tradicija in sinonim kakovosti.

O videoteki Hustler

Hustler TV je tisto, kar bi pričakovali od največje in najmočnejše blagovne znamke hardcore zabave za odrasle na svetu: Je ekspliciten, a vznemirljiv, vroč  in znan kot najboljši mednarodni kanal za odrasle.

Sveža in vznemerljiva zabava za odrasle

Že desetletje Hustler TV predstavlja vodilno izbiro na področju zabave za odrasle. Žanr za odrasle je eden ključnih delov vsake videoteke in pogosto prekaša ostale žanre. Hustler TV prinaša široko ponudbo eksplicitnih filmov različnih zvrsti. Ker se vsebina sproti osvežuje, boste vedno našli kaj novega.

Ogled vsebin videoteke Hustler na drugih napravah

Vsebine za odrasle videoteke Hustler najdete v meniju T-2 televizije. Izberite zavihek Videoteka in izberite kategorijo "Za odrasle". Ogled najbolj vročih filmov za odrasle različnih žanrov je mogoč na vašem domačem televizorju ali preko mobilne televizije T-2 tv2go na vašem mobilnem telefonu, tabilici ali osebnem računalniku.

Kaj lahko gledate v videoteki Hustler?

Vsebina Hustler je znana kot merilo zabave za odrasle. Hustler TV vsak dan premierno predvaja povsem nove filme, ki se začnejo ob 23. uri, ter dvojno premiero vsako soboto, prav tako z začetkom ob 23. uri. Izbirate lahko med več kot 40 različnimi žanri izbranih, zanimivih različic ameriške in evropske produkcije. Ti vključujejo vsebino iz najbolj vročih, najbolj priljubljenih filmov za odrasle, ki so jih izdali najboljši svetovni studii in producenti za odrasle, kot so New Sensations, DDF Productions, Jules Jordan, Elegant Angel, Exquisite, Devils Films, Digital Sin, Zero Tolerance in mnogi drugi.

Zakaj izbrati
videoteko Hustler?

Hustler TV ima najmanj 34 popolnoma novih premier v mesečnem sporedu, s čimer se ne more pohvaliti noben drug hardcore zabavni kanal, zato so Hustler TV oddaje največje in najuglednejše platforme po vsej Evropi.

Kako lahko naročim videoteko Hustler?

Videoteko lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Hustler lahko naročite tudi v sklopu paketa Oranžni Diamant, člani T-2 Kluba pa lahko s točkami znižate mesečno naročnino videoteke že od 0,75 € mesečno + 500 točk - za obdobje 3 mesecev.

Bogata ponudba najnovejših eksplicitnih filmov različnih zvrsti že od 0,75 € mesečno + 500 točk - za obdobje 3 mesecev.

Pogosta vprašanja o videoteki Hustler

Kaj ponuja Hustler?

V videoteki Hustler boste našli najbolj vroče eksplicitne vsebine različnih zvrsti svetovno priznanih hardcore studiov.

Koliko stane Hustler?

Videoteko Hustler lahko naročite za 3,99 EUR mesečno, člani T-2 Kluba pa lahko unovčite 500 točk in naslednje 3 mesece za programe plačujete le 0,75 EUR na mesec. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko videoteko Hustler izberete tudi kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Na katerih napravah deluje Hustler?

Vsebine Hustler TV lahko gledate preko TV vmesnika ali aplikacije T-2 TV. Na voljo je še ogled preko mobilne televizije T-2 tv2go, ki omogoča ogled vsebin na računalniku, pametnih telefonih ali tablicah.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?