T3 MEGA

Odličen paket za vse zmerne uporabnike, ki potrebujete zanesljiv internet, televizijo in stacionarno ali mobilno telefonijo. Paket ponuja odlične rešitve po prijazni ceni.
Že od 25,49 EUR na mesec Redna cena: 33,99 EUR

T3 MEGA vključuje brezžični internet hitrosti 10/10 Mbit/s in 10 GB prostora v T-2 Horizontu. Izberete lahko uporabo osnovnega mobilnega paketa XS ali stacionarnega telefona, vsi klici znotraj omrežja T-2 pa so brezplačni. T3 MEGA vam prinaša tudi 130+ radijskih programov in TV funkcionalnosti (spored, Avditorij, Videoteka). Dopolnite pa ga lahko z naročilom programske sheme po vašem izboru.

 

V akciji "Kdaj, če ne zdaj" lahko T-2 storitve 2 meseca preizkušate brezplačno!*

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 10/10 Mbit/s X
Osnovno Veliko

xDSL do 10/1 Mbit/s

 • FTTH do 10/10 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija »Kdaj, če ne zdaj« velja za nove naročnike T-2, ki v času trajanja akcije sklenejo naročniško razmerje za pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL), ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Obdobje vezave prične teči z dnem vključitve naročenega paketa, naročnik pa lahko v preizkusnem obdobju prvih dveh mesecev storitve, vključene v ceno osnovnega paketa, uporablja brezplačno ter brez stroškov odstopi od pogodbe. Vse ostale storitve, ki niso zajete z osnovno paketno naročnino, T-2 naročniku zaračuna po ceniku. Po koncu preizkusnega obdobja se naročniku prične obračunavati mesečna naročnina za naročeni paket s 25 % popustom na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa za obdobje enega leta.  T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve naročila storitev pod pogoji akcije "Kdaj, če ne zdaj" v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. večkratni brezplačni preizkus storitev na isti lokaciji). Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo.  Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2, spletno stran T-2 https://www.t-2.net/ ali pokličite brezplačno številko 064 064 064.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 10/10 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
25,49EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - preizkusno obdobje 2. mesecev + 12 mesecev 25% popust 25,49EURna mesec 33,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam