T3 MEGA

Odličen paket za vse zmerne uporabnike, ki potrebujete zanesljiv internet, televizijo in stacionarno ali mobilno telefonijo. Paket ponuja odlične rešitve po prijazni ceni.
Že od 25,49 EUR na mesec Redna cena: 33,99 EUR

T3 MEGA vključuje brezžični internet hitrosti 10/10 Mbit/s in 10 GB prostora v T-2 Horizontu. Izberete lahko uporabo osnovnega mobilnega paketa XS ali stacionarnega telefona, vsi klici znotraj omrežja T-2 pa so brezplačni. T3 MEGA vam prinaša tudi 130+ radijskih programov in TV funkcionalnosti (spored, Avditorij, Videoteka). Dopolnite pa ga lahko z naročilom programske sheme po vašem izboru.

 

Za nove naročnike: akcija dve leti, 25 odstotkov popusta!

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 10/10 Mbit/s X
Osnovno Veliko

xDSL do 10/1 Mbit/s

 • FTTH do 10/10 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 10/10 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
25,49EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 24 mesecev 25% popusta 25,49EURna mesec 33,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam