T3 TERA

Paket T3 za najzahtevnejše uporabnike: bliskovito hiter internet, veliko prostora za shranjevanje v oblaku, dolgi pogovori s prijatelji in kar dva TV priključka. Paket, ki vas bo navdušil.
Že od 32,99 EUR na mesec Redna cena: 43,99 EUR

T3 TERA je najobširnejši paket T3, ki vključuje stacionarno ali mobilno telefonijo z brezplačnimi klici znotraj omrežja T-2 ter 200 enotami v drugih omrežjih, 130 radijskih programov in TV funkcionalnosti (Avditorij, spored, T-2 Videoteka), kar 30 GB prostora v oblaku Horizont, predvsem pa izjemno hitro internetno povezavo. S hitrostjo 200/20 Mbit/s boste nemoteno brskali po spletu in prenašali vsebine. V paket so vključene tudi TV časovne funkcije, ki vam omogočajo ogled vsebin, predvajanih v zadnjih 72 urah, lahko pa jih tudi posnamete ali začnete gledati znova. Obseg TV programov, pa lahko izberete sami z naročilom TV programske sheme.

 

V akciji "Kdaj, če ne zdaj" lahko T-2 storitve 2 meseca preizkušate brezplačno!*

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 200/20 Mbit/s X
Osnovno Veliko

Akcijska hitrost 24 mesecev do 200/20 Mbit/s na FTTH

xDSL do 20/2 Mbit/s

 • FTTH do 200/20 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • TV časovne funkcije

  Časovni zamik 168 ur

 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • 2x TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija »Kdaj, če ne zdaj« velja za nove naročnike T-2, ki v času trajanja akcije sklenejo naročniško razmerje za pakete T2, T3 ali T4, ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Obdobje vezave prične teči z dnem vključitve naročenega paketa, naročnik pa lahko v preizkusnem obdobju prvih dveh mesecev storitve, vključene v ceno osnovnega paketa, uporablja brezplačno ter brez stroškov odstopi od pogodbe. Vse ostale storitve, ki niso zajete z osnovno paketno naročnino, T-2 naročniku zaračuna po ceniku. Po koncu preizkusnega obdobja se naročniku prične obračunavati mesečna naročnina za naročeni paket s 25 % popustom na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa za obdobje enega leta.  T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve naročila storitev pod pogoji akcije "Kdaj, če ne zdaj" v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. večkratni brezplačni preizkus storitev na isti lokaciji). Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo.  Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2, spletno stran T-2 https://www.t-2.net/ ali pokličite kontaktno številko 064 064 064.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 200/20 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 30 GB
 • Telefonija
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
32,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - preizkusno obdobje 2. mesecev + 12 mesecev 25% popust 32,99EURna mesec 43,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam