T3 TERA

Paket T3 za najzahtevnejše uporabnike: bliskovito hiter internet, veliko prostora za shranjevanje v oblaku, dolgi pogovori s prijatelji in kar dva TV priključka. Paket, ki vas bo navdušil.
Že od 32,99 EUR na mesec Redna cena: 43,99 EUR

T3 TERA je najobširnejši paket T3, ki vključuje stacionarno ali mobilno telefonijo z brezplačnimi klici znotraj omrežja T-2 ter 200 enotami v drugih omrežjih, 130 radijskih programov in TV funkcionalnosti (Avditorij, spored, T-2 Videoteka), kar 30 GB prostora v oblaku Horizont, predvsem pa izjemno hitro internetno povezavo. S hitrostjo 200/20 Mbit/s boste nemoteno brskali po spletu in prenašali vsebine. V paket so vključene tudi TV časovne funkcije, ki vam omogočajo ogled vsebin, predvajanih v zadnjih 72 urah, lahko pa jih tudi posnamete ali začnete gledati znova. Obseg TV programov, pa lahko izberete sami z naročilom TV programske sheme.

 

Za nove naročnike: akcija dve leti, 25 odstotkov popusta!

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 200/20 Mbit/s X
Osnovno Veliko

Akcijska hitrost 24 mesecev do 200/20 Mbit/s na FTTH

xDSL do 20/2 Mbit/s

 • FTTH do 200/20 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • TV časovne funkcije

  Časovni zamik 72 ur

 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • 2x TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**V novo naročenih paketih se naročnikom količine enot, ki so vključene v novo naročeni paket, podvojijo za čas trajanja naročniškega razmerja, sklenjenega pod pogoji akcije - 25 % za dve leti. Neporabljenih količin enot ni mogoče koristiti po izteku posameznega obračunskega obdobja. Enota je minuta pogovora v vsa slovenska omrežja ali SMS ali MMS ali 1 MB prenesenih podatkov, ki jih lahko koristite iz svojega T-2 stacionarnega ali T-2 mobilnega telefona. Klici v T-2 stacionarno kot tudi v T-2 mobilno omrežje so brezplačni in se ne štejejo kot enota.

***Višje internetne hitrosti za nove naročnike T-2 in hkrati naročnike paketov T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA veljajo od 01.09.2014 do preklica, za obdobje vezave na izbran paket. Višje hitrosti niso možne preko širokopasovnega dostopa z bitnim tokom.
V primeru, da naročnik želi naročiti­ T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja je v osnovni paketni ponudbi vključena le ena hitrost širokopasovne povezave in sicer povezava s hitrostjo do 100/20 Mbit/s. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 200/20 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 30 GB
 • Telefonija
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
32,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 24 mesecev 25% popusta 32,99EURna mesec 43,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam