T3 TERA

Paket T3 za najzahtevnejše uporabnike: bliskovito hiter internet, veliko prostora za shranjevanje v oblaku, dolgi pogovori s prijatelji in kar dva TV priključka. Paket, ki vas bo navdušil.
Že od 32,99 EUR na mesec Redna cena: 43,99 EUR

T3 TERA je najobširnejši paket T3, ki vključuje stacionarno ali mobilno telefonijo z brezplačnimi klici znotraj omrežja T-2 ter 200 enotami v drugih omrežjih, 130 radijskih programov in TV funkcionalnosti (Avditorij, spored, T-2 Videoteka), kar 30 GB prostora v oblaku Horizont, predvsem pa izjemno hitro internetno povezavo. S hitrostjo 200/20 Mbit/s boste nemoteno brskali po spletu in prenašali vsebine. V paket so vključene tudi TV časovne funkcije, ki vam omogočajo ogled vsebin, predvajanih v zadnjih 72 urah, lahko pa jih tudi posnamete ali začnete gledati znova. Obseg TV programov, pa lahko izberete sami z naročilom TV programske sheme.

 

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

FTTH do 200/20 Mbit/s X
Osnovno Veliko

Akcijska hitrost 24 mesecev do 200/20 Mbit/s na FTTH

xDSL do 20/2 Mbit/s

 • FTTH do 200/20 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
 • TV časovne funkcije

  Časovni zamik 168 ur

 • tv2go

  Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

 • Dostop do TV funkcionalnosti

  Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

 • 2x TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija -25 % za eno leto velja za nove naročnike T-2, in hkrati nove naročnike naročniškega razmerja za pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvo leto po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. V novo naročenih paketih se naročnikom količine enot, ki so vključene v novo naročeni paket, podvojijo za čas trajanja naročniškega razmerja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Višje internetne hitrosti za nove naročnike T-2 in hkratne naročnike paketov T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA veljajo za obdobje 24 mesecev. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net, eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 200/20 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 30 GB
 • Telefonija
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
32,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 12 mesecev 25% popusta na osnovno paketno ponudbo 32,99EURna mesec 43,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam