Cenik mobilnega gostovanja v tujini

Preverite cenik in ponudbo gostovanja mobilne telefonije v državah, ki niso članice EU.

T-2 mobilna telefonija v tujini

T-2 mobilno telefonijo lahko uporabljate brezskrbno tudi v tujini. Ob prehodu v tuje omrežje se mobilno omrežje samodejno preklopi na novo omrežje.

Na strani boste našli seznam operaterjev, v katerih lahko gostujete s T-2 mobilno telefonijo v tujini in cenike. Preverite tudi posebno ponudbo, ki velja v nekaterih državah, izven EU in dodatna paketa Balkan in Svet.

Cenik mobilne telefonije v tujini

Seznam vseh držav in operaterjev boste našli tukaj.

Območje Poslan SMS Prenos podatkov (100 kB) in MMS* Dohodni klici Odhodni klici v lokalno državo (država gostiteljica) Odhodni klici v EU Odhodni klici v drugo državo
EU/EEA Veljajo pogoji kot v domačem omrežju skupaj z dodatnimi pogoji pravične rabe Veljajo pogoji kot v domačem omrežju skupaj z dodatnimi pogoji pravične rabe Veljajo pogoji kot v domačem omrežju skupaj z dodatnimi pogoji pravične rabe 0,15 € 0,15 € 2,60 €
0 0,30 € 0,85 € 1,10 € 2,25 € 2,25 € 2,25 €
1 0,50 € 1,20 € 1,30 € 2,80 € 2,80 € 2,80 €
2 0,75 € 1,50 € 1,60 € 3,00 € 3,00 € 3,00 €
3 1,00 € 2,20 € 1,90 € 4,00 € 6,50 € 7,50 €

Cene vključujejo DDV.

* Obračunski interval znotraj EU in obmocja Združenega kraljestva Velike Britanije, Severne Irske in Gibraltarja je 1 kB.
* Pri prenosu podatkov na območjih, kjer je obračunski interval 100 kB, se prenos podatkov znotraj ene seje, ki je manjši od 100 kB, zaračuna po ceni polnega obračunskega intervala.

Območje EU/EEA:
Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper, Češka republika, Danska, Estonija, Finska, Francija, Francoska Gvajana, Grcija, Guadeloupe, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Martinik, Nemcija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Reunion, Romunija, Slovaška, Sveti Martin (francosko ozemlje), Španija, Švedska.

Več o gostovanju v EU/EEA boste našli tukaj.

Območje 0:
Srbija (Telekom Srbija), Gibraltar**, Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske**.

Območje 1:
Albanija, Bosna in Hercegovina***, Črna gora, Severna Makedonija, Moldavija, Kosovo, Rusija, Srbija, Ukrajina, Združene države Amerike.

Območje 2:
Belorusija, Egipt, Ferski otoki, Guernsey, Maroko, Monako, Otok Man, Švica, Tunizija, Turčija.

Območje 3:
Ostale države in neprizemna javna komunikacijska omrežja (satelitski sistemi, npr. ladijska in letalska mobilna omrežja).

Države brez roaminga partnerja:
Andora, Bahrajn, Bangladeš, Burundi, Falklandski otoki, Haiti, Kirgizistan, Kolumbija, Kongo, Lesoto, Liberija, Malavi, Papua Nova Gvineja, Ruanda, San Marino, Sirija, Tonga, Uganda, Urugvaj, Vanuatu, Venezuela, Vzhodni Timor.

**
Združeno kraljestvo Velike Britanije, Severne Irske in Gibraltarja: dohodni klic 0,06 €/min, odhodni klic v EU in državo gostiteljico 0,11 €/min, odhodni drugam 2,25€/min, SMS 0,02 €, MMS in prenos podatkov na 1 MB 0,04 €.
Cene vključujejo DDV.

Seznam operaterjev

Pred odhodom v tujino preverite seznam operaterjem v katerih lahko naročniki T-2 mobilne telefonije gostujete.

Seznam operaterjev z omogočenim gostovanjem v tujini

Ugodnejše gostovanje v izbranih državah

Z izbranimi operaterji v tujini smo omogočili ugodnejše gostovanje za naročnike T-2 mobilne telefonije.

Ugodnejše gostovanje v tujini.

Paket Balkan

Preverite možnost zakupa dodatnega paketa Balkan, s katerim lahko zakupite izbrano količino prenosa podatkov na Balkanu.

Ugodnejši zakup količine prenosa podatkov na Balkanu.

Paket SVET

Z aktivacijo paketa boste lahko ugodneje zakupili količino prenosa podatkov v izbranih državah v tujini.

Ugodnejši zakup količine prenosa podatkov v izbranih državah v tujini.

Gostovanje v Evropski uniji

V Evropski uniji lahko uporabljate mobilno telefonijo, kot v domačem omrežju. Količina pa je odvisna od naročenega mobilnega paketa. Preverite pogoje gostovanja, vključene količine v izbranih mobilnih paketih in politiko poštene uporabe za uporabo mobilne telefonije v območju EU/EEA.

Gostovanje v Evropski uniji (Roam like at home)

Nadzor porabe mobilne telefonije

T-2 omogoča vrsto nastavitev in mehanizmov za preprečevanja visokih stroškov v tujini. Svetujemo vam, da jih preverite pred odhodom v tujino.

Preberite načine nadzora porabe mobilne telefonije v tujini.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?