Dodatni TV OTT programski paketi

Pripravili smo nabor dodatnih TV programskih paketov, ki bodo dopolnili vaš izbor televizijskega užitka.

Nabor dodatnih TV programskih paketov

Dodatni paket Mesečna naročnina
Amor X 3,99€
Box TV 4,99€
Cinestar Premiere 4,99€
Film Box 3,99€
Hun 5+ 2,99€
Rus 5+ 6,99€
Venus X 4,99€
Videoteka BOX TV 2,99€
Videoteka Duck TV 3,99€
Voyo 7,00€
Yugo 55+ 7,99€
Šport TV 2,99€
Arena TV 2,99€
Športni paket 4,99€

Dodatne TV pakete lahko uporabniki vklopijo v meniju TV vmesnika. PIN številka je uporabniško ime, ki ste ga prejeli ob naročilo (prijavni podatki).

Opombe

*Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve T-2 TV OTT televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?