Pazljivo med nevihtami

Slovenija leži na izrazito nevihtnem območju, posebej pogoste pa so vročinske nevihte, v povprečju letno beležimo med 30 in 50 nevihtnih dni. Nemirno poletno ozračje nam lahko prinese hujše nevihte in neurja, z njimi pa močnejše udare strel, ki lahko resno poškodujejo ali celo uničijo telekomunikacijske in elektronske naprave.

Še pred neurjem vam tako svetujemo izklop vseh elektronskih naprav iz električnega omrežja – tako vaših kot tudi tistih, ki ste jih dobili od nas. Pomembno je tudi, da ob daljši odsotnosti od doma ali med dopusti izklopite prav vse naprave iz elektrike in s tem poskrbite, da ne bi prišlo do okvar bo udaru strel.

V primeru, da se vseeno pripeti okvara opreme, pa imamo ekipe prijaznih in usposobljenih tehnikov, ki so vedno v pripravljenosti za kar se da hitro zamenjavo opreme.

Naprave lahko zaščitite tudi z nakupom prenapetnostne zaščite, preverite ponudbo v T-2 Klubu:

  

Želimo vam prijetno poletje!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?