Postani T-2 svetovalec v klicnem centru

Delo svetovalca na splošnih informacijah obsega sprejem klicev obstoječih in potencialnih naročnikov T-2 storitev, podajanje informacij o delovanju T-2 storitev, preverjanje možnosti priklopa T-2 storitev in svetovanje pri naročilu dodatnih storitev.

Na tehnični podpori svetovalci sprejemajo klice tehnične narave, nudijo pomoč pri uporabi storitev, olajšajo odpravo tehničnih napak, urejajo nastavitve na telekomunikacijskih napravah ipd.

Delo je izmensko, zato se vedno prilagodimo tudi tvojim študijskim obveznostim. Predznanje ni potrebno, saj boste vso potrebno znanje pridobili na izobraževanju.

 

Če te veseli delo z ljudmi, si odprt za nova znanja in si želiš dolgoročnega sodelovanja s podjetjem T-2, nam svojo prošnjo z življenjepisom pošlji na elektronski naslov prosnje@t-2.net.

 

Se vidimo!

 

Vaš T-2

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?