Samostojni paket Cinemax

Uporabnikom T-2 televizije in ljubiteljem filmov smo pripravili samostojni programski paket Cinemax, ki vsebuje televizijska programa Cinemax HD in Cinemax 2 HD.

Programa oboževalcem in vsem zaljubljenim v svet filma ponujata najboljši izbor vseh žanrov - od filmskih uspešnic in znanih igralcev do nagrajenih in s strani kritikov pohvaljenih filmov s celega sveta. Vsak Cinemax kanal ponuja svojo lastno prepoznavno linijo programa, ki jo predvajajo 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez reklamnih prekinitev. Več o paketu si lahko preberete tukaj.

Vsebine, ki jih bomo gledali v 2020:

Novosti

Top model meseca junija - Huawei P smart Pro

Huawei P smart Pro je telefon srednjega razreda, ki predstavlja nadgrajeno različico starejšega modela Huawei P smart Z s kar nekaj izboljšavami. Občutne razlike so steklena zadnja stran, velik zaslon in zmogljivejša baterija.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?