T-2 kot prvi v Sloveniji napovedal uvedbo novih 4K STB komunikatorjev

V T-2 smo se odločili za komunikacijske naprave podjetja Amino Communications in izbrali njihov najnovejši model serije Kamai 7 z najnovejšim naborom čipov Broadcom. STB Kamai 7 ima 4K UHD certifikat, v prihodnosti pa bo podpiral tudi High Dynamic Range (HDR).

Za 4K komunikator z močnejšo strojno zasnovo smo se v družbi T-2 odločili, ker nam bo s tem omogočeno nudenje dodatnih informativnih, socialnih in multimedijskih vsebin ter sledenje trendom na področju televizijskih storitev v naslednjih nekaj letih. Pričakujemo, da bo T-2 televizija zaradi tega postala še veliko bolj zanimiva za naše uporabnike, sama uporabniška izkušnja pa še boljša. Zato na področju vsebin načrtujemo tako televizijske programe v 4K ločljivosti kot tudi vsebine videa na zahtevo (VoD in SVoD).

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?