Dobrodelnost in varnost tokrat delili z najmlajšimi

18. junija, 2019 admin

Pretekli vikend smo bili v nedeljo, 16. junija, prisotni na 13. Festivalu družin, ki je potekal ob dvorcu Visoko. Zgodbo T-2 življenje smo tokrat predstavili na malo drugačen način.

Na dogodku sta bila prisotna mariborski reševalec motorist Marko Kukovec in naša Urša (v zadnjem TV spotu za T2 TV APP je nastopila kot eno izmed TE4 deklet), ki sta demonstrirala temeljne postopke oživljanja.

Posebno radi bi se ob tej priložnosti zahvalili Markotu, ki je na motociklu, ki smo ga lani podarili mariborskim reševalcem, otrokom pokazal tudi vso opremo in morda celo koga navdušil, da se čez leta pridruži reševalcem, ki tvegajo svoja življenja, da rešujejo vse nas.

Nazadnje se je to dobro pokazalo v Ljubljani, ko je bil reševalec motorist udeležen v hudo prometno nesrečo. Prav zaradi tega dogodka smo v produkcijo že poslali nov reševalni motor, ki smo ga ljubljanski reševalni postaji sicer nameravali podariti jeseni.

V tem tednu bo motor pobarvan v značilne rumene barve, nato pa se nadaljuje izdelava. Če bo šlo vse po predvidenih načrtih, bomo na cestah nov reševalni motor T2 življenje lahko videli že julija.

Ostanite na tekočem

Prijavite se na e-novice in spremljajte aktualno dogajanje.

Strinjam se s splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o.

Akcija 2018
Več o T-2 za življenje
Novice