V T-2 Café gostimo prvi ogled dirke MotoGP – tudi z eno izmed TE4 deklet

30. aprila, 2019 admin

Ste si kdaj želeli dirko MotoGP pogledati v dobri družbi navijačev? Da vas ob tem celo streže eno izmed TE4 deklet? V nedeljo, 5. maja, si lahko skupaj z nami v T-2 Café na Verovškovi ulici 64a ogledate dirko za VN Španije.

Na prejšnji dirki v Austinu je bilo dogajanje izredno zanimivo. Aktualni svetovni prvak Marc Marquez je najprej podpisal T2  življenje zastavo, nato pa na dirki s padcem zapravil veliko prednost ter na široko odprl vrata Alexu Rinsu, ki je prišel do svojega prvenca.

Četrta dirka v letošnji sezoni bo na sporedu v legendarnem Jerezu in tudi tokrat bo tam skupaj z Gabrom Keržišnikom naša zastava. Mi pa se bomo zbrali na sedežu podjetja, kjer bomo organizirali prvi skupinski ogled dirke MotoGP.

Poleg promocijske pijače, uradnih artiklov, dobre družbe in prenosa v HD ločljivosti na T-2 televiziji, bo z vami tudi ena izmed TE4 deklet iz zadnjega TV spota.

Če bo vreme lepo, vas vabimo, da se na Verovškovo pripeljete z vašim motociklom, v vsakem primeru pa vas pričakuje tudi brezplačno parkirišče, ki sprejema jeklene konjičke na dveh in štirih kolesih. 😄

Vabljeni!

Ostanite na tekočem

Prijavite se na e-novice in spremljajte aktualno dogajanje.

Strinjam se s splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o.

Akcija 2018
Več o T-2 za življenje
Novice